JDI helpt ondernemers hun groeiambities te realiseren. Daarvoor staat een team van 25 ondernemende doeners klaar, die graag hun strategische, commerciële, organisatorische en/of menselijke kennis delen.

JDI is een no-nonsense club van professionals in StrategiebepalingSalesMarketingCommunicatie en het uitwerken van een klantgerichte organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Vanuit een sterke ervaring helpen we tal van ondernemers om duurzame groei te realiseren in de huidige economische realiteit.

Met onze JDI Groei Bootcamps in 2018 en 2019 hielpen we ondernemers met de start van hun groeiproces. Na een enorm succes hernemen we onze bootcamps en focussen we op hoe sociale media je groeidoelstellingen helpen realiseren.

Bekijk de komende bootcamps

Wat mag je verwachten?

  • Een hands-on aanpak en praktische oefeningen die leiden tot exponentiële groei.
  • Je wordt op vijf namiddagen* ondergedompeld in doeltreffende strategieën en concrete tools om alle facetten van sociale media in te zetten om je business een boost te geven. Deze bootcamps geven jou de specifieke kennis en praktische skills die je nodig hebt om je marktsegment te domineren.

*Voor maximaal resultaat zijn de 5 bootcamps versterkend op elkaar, je kiest echter zelf aan welke bootcamps je deelneemt.