Vacature

Allround senior graphic designer

Ben jij ondernemend, resultaatgericht, leergierig, no-nonsense, authentiek en een doener? Heb je goesting en is er een kleine hoek af bij jou?

JDI Summer Academy Employer Branding en talent marketing

Taken en verantwoordelijkheden

Je weet de strategie/visie/missie van onze klanten sterk te vertalen in creatieve communicatieconcepten die volledig kloppen met het verhaal.
Jouw concepten en ontwerpen overtuigen in eerste plaats onze klant en maken hem enthousiast over zijn eigen (nieuw) verhaal.
Eens het concept vastligt, pas je die toe en creëer je alle afgeleiden voor zowel online (website, social media-kanalen, video, presentaties,…) als offline (advertenties, leaflets, brochures, verpakkingen,…).
Je waakt erover voor elk project dat het concept overal coherent wordt toegepast en de aan te leveren creaties volgens de regels van de kunst opgemaakt worden.
Je werkt hiervoor nauw samen met het marketing team.

Kwalificaties en vaardigheden

Je weet het verhaal van een merk of bedrijf sterk te vertalen naar unieke, passende en verrassende communicaties.
Om dit te doen, ben je in staat om conceptueel te denken: eerst het concept, dan het design.
Eens je je concept hebt uitgewerkt, kan je dit ook duidelijk presenteren en overbrengen naar klanten.
Je bent in staat om mee te denken met de klant, het is uiteindelijk zijn verhaal dat jij zal vormgeven.
Je brengt je eigen ontwerpen tot leven en je werkt zelf online en offline creaties uit: van responsive websites tot rollups, van brochures tot social media banners.
Adobe Creative Cloud (Indesign, Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, enz.) en WordPress, basic html, css, enz. hebben dan ook geen geheimen meer voor jou.
Je kan werken op meerdere projecten tegelijk en kan makkelijk switchen tussen verschillende klanten uit verschillende sectoren.
Je hebt een scherp oog voor designkwaliteit. Uit passie voor je vak volg je dagelijks de nieuwe ontwikkelingen in jouw domein.
Je werkt nauwkeurig en nauwgezet met ook voor detail.
Je beheerst goed en correct gesproken en geschreven Nederlands, extra talen zijn een pluspunt.

JDI in een notendop

Ons aanbod

JDI is een bruisende onderneming van enthousiaste doeners die elkaar stimuleren en versterken. Je komt terecht in een dynamisch team waar we mikken op kwaliteit en toegevoegde waarde en waar ook ruimte is voor plezier. Bij JDI werken is vanaf dag één werken aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden.

We bieden een voltijds contract voor onbepaalde duur (evt. na periode van 3 maanden) en een loon volgens ervaring en kunnen.

Kennismaking

Een eerste selectie vindt plaats op basis van een beoordeling van een korte motivatie en cv. Blaas ons hierin alvast omver met enkele realisaties van je werk. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens de selectieprocedure worden zowel je deskundigheden als vaardigheden en competenties getest.

Niet wachten…doen!

Ontdek ook onze andere vacatures

  • Allround marketeer

    Ben jij ondernemend, resultaatgericht, leergierig, no-nonsense, authentiek en een doener? Heb je goesting en is er een kleine hoek af bij jou?

  • Allround senior graphic designer

    Weet jij het verhaal van een merk of bedrijf sterk te vertalen naar unieke, passende en verrassende communicaties en heb je een passie voor ondernemen?

  • Talent & organisatie coach

    Heb jij interesse in mensen, ben je geboeid door organisatie-dynamiek, ben je resultaatgericht, leergierig, fan van no-nonsense en ben je een doener?