Het is uw dag! En u verdient méér dan een bloemetje, vinden wij.

Dit zijn volatiele tijden die veel impact hebben op u, op uw teams en uw organisatie. Bij onze klanten zien we dat stress een actueel thema is. Vaak op de werkvloer, en ook bij zaakvoerders zelf. Als ondernemers (her)kennen wij dat.

Als ondernemers voor ondernemers nodigen wij u dan ook graag uit op de rondetafelsessie “Hoe positief omgaan met stress” op dinsdag 24 januari 2017, 16 uur in Neerijse.

JDI’s rondetafelsessies voor zaakvoerders zijn een beproefd concept: na (en tijdens) een tweetal keynotes ontstaat een geanimeerde discussie met heel wat ervaringsuitwisseling. Zo leren we niet alleen van experts, maar ook van elkaar.

Deze sessie wordt ingeleid door Paul Van Den Bosch, voormalig coach van veldrijder Sven Nys, en door Karine Van Oosten, JDI’s coach en Insights practitioner. Zij delen hun visie op stress en geven enkele praktische handvaten mee.

Als u wilt weten hoe positief om te gaan met stress, schrijf u dan zeker in voor deze ronde tafel en bevestig uw gegevens via onderstaande knop.

*de inschrijvingen voor deze ronde tafel zijn gesloten*