Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Ik schrijf mij in!

 

“Zeer structuur gericht met praktische tools om zo even na te denken voor je begint te handelen.”

In deze volatiele tijden heeft je zaak of afdeling nood aan een duidelijke richting: die biedt namelijk perspectief en zekerheid. Maak daarom een plan dat concreet is en bereik je doelen dankzij de praktische en bewezen OGSM-methodiek.

Doelstelling:

Met deze opleiding maak je een businessplan dat werkt. Vanuit een scherpe visie en missie stel je een plan van aanpak op met duidelijke objectieven en doelstellingen. Deze vertaal je in strategieën en actieplannen.

Met de OGSM-methode leer je namelijk je ideeën concreet maken: OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies, Measures en helpt structuur brengen in wat je wilt bereiken. Aan de hand van eenvoudige strategische prioriteiten zet je globale bedrijfsdoelstellingen zo om in concrete acties (wie doet wat wanneer?).

Jouw voordeel:

– korte en krachtige namiddagsessie,
– 25 jaar ervaring in het opstellen van plannen en het behalen van goede resultaten,
– resultaatgerichte, pragmatische opleiding,
– eerste aanzet tot een businessplan voor jouw bedrijf of afdeling.

Lesgever: Patrick Desaeyer
Meer dan 25 jaar ervaring in sales, marketing en general management binnen Fast Moving Consumer Goods, DIY, Pharma en Professional Services met bewezen resultaten.
Partner bij JDI, Strategy & Leadership Expert

Programma:

13u00 welkom
13u30 trends-visie-missie-ogsm: de theorie
15u00 pauze
15u30 praktische oefeningen
17u00 einde opleiding

Je krijgt strategisch advies ter waarde van €1000 in een bootcamp met andere beslissingsnemers voor €395! Daarnaast voorzien wij

– koude en warme dranken tijdens de sessie,
– een documentatiemap als naslagwerk.

Contacteer ons als je deze praktische workshop wilt organiseren als in-company opleiding. Daarvoor kan je gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Neal Rotsaert staat je graag te woord: neal@jdi.be.

Leer heel pragmatisch hoe je strategisch bepaalt waar je naartoe wilt en hoe je daar dan ook effectief en gestructureerd geraakt.

Ik schrijf mij in!