Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Ik schrijf mij in!

 

Vandaag evolueert de markt van een aanbod- naar een vraageconomie. Bedrijven moeten zich daarom duidelijker positioneren in functie van de uitdagingen en zoektochten van hun klanten. 95% van hen (onder)zoeken namelijk eerst digitaal naar een oplossing. Bedrijven moeten hierop voorzien zijn, en digitaliseren best hun processen vanuit een innovatieve en klantgerichte ooghoek.

Doelstelling:

Je krijgt inzicht in 13 verschillende hefbomen tot digitale groei en de best practices errond. Zo kan je beter inschatten welke hefbomen op jouw bedrijf of jouw afdeling van toepassing kunnen zijn en in hoeverre zij impact hebben.  Je leert hoe je deze hefbomen op een gestructureerde manier in je bedrijf kunt introduceren.

Jouw voordeel:

– Digitale maturiteitscheck van je eigen bedrijf;
– Inzicht in waar je als bedrijf al goed scoort en waar je nog kan verbeteren;
– Overzicht over welke tools je kunt gebruiken en inzetten;
– Tips & tricks waarmee je nieuwe concurrenten al in de volgende 18 maanden kunt verslaan;
– Resultaatgerichte, pragmatische opleiding.

Lesgever: Luc Van Utterbeeck
Luc is geboren met de ondernemersmicrobe en  constant bezig met de toekomst van een organisatie. Hij vertrekt steeds vanuit een holistische visie en koppelt deze aan een sterk strategisch inzicht en creatieve ‘touch’: hij is dan ook het perfecte klankbord voor zaakvoerders. Eerst denken en dan vooral doen!

Programma:

13u00 welkom
13u30 succesfactoren tot digitale groei
15u00 pauze
15u30 praktische oefening
17u00 einde opleiding

Je krijgt strategisch advies ter waarde van €1000 in een bootcamp met andere beslissingsnemers voor €395! Daarnaast voorzien wij

– koude en warme dranken tijdens de sessie,
– een documentatiemap als naslagwerk.

Contacteer ons als je deze praktische workshop wilt organiseren als in-company opleiding. Daarvoor kan je gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Neal Rotsaert staat je graag te woord: neal@jdi.be.

Bepaal op een makkelijke en gestructureerde manier waar je als digitaal bedrijf wil staan en hoe je daar geraakt.

Ik schrijf mij in!