Dit zijn wij | Ongelofelijk veel goesting om samen met onze klanten resultaat te behalen

Dit zijn wij | Ongelofelijk veel goesting om samen met onze klanten resultaat te behalen

Groeiteam met ambitie en “just do it”-mentaliteit

Iedereen in het JDI team heeft een ondernemende ziel en een “just do it”-mentaliteit. Al denken we uiteraard zorgvuldig na om de juiste dingen op de juiste manier te doen.

Haal je ons aan boord, krijg je de strategische, tactische en operationele ondersteuning die je nodig hebt om je groeiambities waar te maken. Van ons geen vrijblijvend advies, maar de drive en de goesting om samen resultaat te behalen. Geen knip- en plakwerk dus, maar realisten die je eigen team aanvullen en virtueel deel uitmaken van jouw organisatie.

Groei-experts uit ervaring

Op drie jaar tijd zijn wij gegroeid van 3 naar 25 ondernemende specialisten. Daardoor weten wij zelf maar al te goed wat klanten beleven die willen gaan voor groei. Of dat nu meer omzet, meer marge, meer groei of meer mensen betekent. Wij willen bijdragen aan het waarmaken van die groeiambitie omdat wij echt geloven in de Belgische KMO als motor van de economie.

Diversiteit voor meer expertise

De partners van JDI sloegen destijds de handen ineen om met hun complementaire kennis groei te realiseren bij een groter aantal klanten. Op de groei die daaruit al ontstond zijn wij erg fier. Met ons team gaan we daar nog flinke lappen op geven, want deze mix van jong en ervaren, creatief en georganiseerd, old-school en social savvy werkt geweldig samen.

Klaar om te groeien?

Ja!

We helpen deze bedrijven nu al om te groeien