JDI | Ondernemers voor groei

JDI | Ondernemers voor groei

G

van Goesting

De G van goesting staat voor de drive die we hebben om die extra mijl voor je te lopen. Om je nieuw verhaal van begin tot einde samen te schrijven en je zaak te zien groeien.

R

van Resultaat

Resultaatgerichter dan dit vind je zelden. En dat op een duurzame manier, omdat we – in alle ambitie en met focus op kwaliteit – het menselijke altijd meenemen in je verhaal.

O

van Ondernemend

‘Ondernemers voor groei’ is tweeledig: wij co-creëren met zelfstandige ondernemers en al wie ondernemend is in zijn functie. Als je maar zin voor initiatief hebt, verrassend bent en out of the box denkt. Zoals wij.

E

van Eerlijk

In al onze contacten zijn wij recht voor de raap. We praten je niet naar de mond, maar zoeken naar oplossingen aangepast aan de situatie in jouw organisatie. Dat vergt vertrouwen in elkaar, maar werkt het efficiëntst.

I

van In Team

Wij willen als virtueel verlengstuk van jouw organisatie functioneren om ‘in team’ te werken en samen jouw groeiambitie te realiseren. We, dat is telkens minstens één JDI-er met toegang tot het collectief geheugen van het volledige JDI-team. Zo ben jij optimaal op weg naar groei.