Ondernemers voor groei 2018-06-08T16:43:09+00:00

JDI | Ondernemers voor groei

JDI | Ondernemers voor groei

G

van Goesting

De G van goesting staat voor de drive die we hebben om die extra mijl voor je te lopen. Om je nieuw verhaal van begin tot einde samen te schrijven en dat zaadje in potgrond te zien groeien.

R

van Resultaat

Resultaatgerichter dan dit vind je zelden. En dat op een duurzame manier, omdat we – in alle ambitie en met focus op kwaliteit – het menselijke altijd meenemen in je verhaal.

O

van Ondernemend

Ondernemers voor ondernemers nemen wij niet al te letterlijk. Wij co-creëren met zelfstandige ondernemers en al wie ondernemend is in zijn functie. Als je maar zin voor initiatief hebt, verrassend bent en creatief en out of the box kunt denken. Zoals wij dus.

E

van Eerlijk

In al onze dialogen zijn wij recht voor de raap. Wij praten je niet naar de mond, maar zoeken naar oplossingen die aangepast zijn aan de stand van zaken in jouw organisatie. Dat vergt vertrouwen in elkaar, maar werkt ook het efficiëntst.

I

van In Team

Onze ambitie is om als virtueel verlengstuk van jouw organisatie te functioneren. Zo kunnen we in teamverband samenwerken om jouw groeiambitie te realiseren. We, dat zijn telkens twee JDI-ers per klant, die continu beroep doen op de expertise van het volledige JDI-team om optimaal toegevoegde waarde te leveren en jou vooruit te brengen.