JDI Groei Bootcamps
4 namiddagen, exponentiële groei als resultaat

JDI Groei Bootcamps
4 namiddagen, exponentiële groei als resultaat

JDI helpt ondernemers hun groeiambities te realiseren. Daarvoor staat een team van 25 ondernemende doeners klaar, die graag hun strategische, commerciële, organisatorische en/of menselijke kennis delen.

JDI is een no-nonsense club van professionals in Strategiebepaling, Sales, Marketing, Communicatie en het uitwerken van een klantgerichte organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Vanuit een sterke ervaring helpen we tal van ondernemers om duurzame groei te realiseren in de huidige economische realiteit.

Met onze JDI Groei Bootcamps in 2018 hielpen we ondernemers met de start van hun groeiproces. Na een enorm succes hernemen we onze bootcamps in 2019.

Ik wil mij inschrijven!


Wat mag je verwachten?

 • Een hands-on aanpak en praktische oefeningen die leiden tot exponentiële groei.

 • Je wordt op vier namiddagen* ondergedompeld in doeltreffende strategieën en concrete tools om alle facetten van je business een boost te geven. Deze bootcamps zijn ontwikkeld voor en door ondernemers en geven jou de specifieke kennis en praktische skills die je nodig hebt om je marktsegment te domineren.

  *Voor maximaal resultaat zijn de 4 bootcamps versterkend op elkaar, je kiest echter zelf aan welke bootcamps je deelneemt.

 • “Super duidelijk, super praktisch. Ik ga aan JDI denken wanneer klanten hier problemen mee hebben!”

 • “De bootcamp heeft zeker inspiratie opgeleverd die ik direct kan toepassen in mijn onderneming.”

 • “Zeer structuur gericht met praktische tools om zo even na te denken voor je begint te handelen.”

 • “Een halve dag zeer hands-on met een nuttige leidraad om je eigen bedrijf beter te leren kennen en actie te nemen.”

Bootcamps:

1. Je visie en strategie in een businessplan op één pagina

13u30 – 17u

Met deze opleiding maak je een businessplan dat werkt. Vanuit een scherpe visie en missie stel je een plan van aanpak op met duidelijke objectieven en doelstellingen. Deze vertaal je in strategieën en actieplannen.

2. Prospecteer makkelijker en succesvoller

13u30 – 17u

Je krijgt inzicht in de succesfactoren voor gemakkelijk prospecteren. Je leert nieuwe technieken en best practices toepassen om zo snel mogelijk nieuwe klanten te vinden, meer diensten en producten te verkopen bij bestaande klanten en bestaande klanten in te schakelen om nieuwe leads te werven.

3. Tijd voor nieuw leiderschap

13u30 – 17u

Effectief leiderschap begint bij jezelf, bij je authentieke leiderschapsstijl en hoe je overkomt op anderen. Je leert je leiderschap vormgeven en krijgt inzichten om doelbewust de meest geschikte aanpak te kiezen voor elke situatie.

4. Optimale klantbeleving creëren in een digitale wereld

13u30 – 17u

Tijdens deze opleiding maak je de reis van je klant in je eigen bedrijf. Je brengt alle contactpunten in kaart – over afdelingen, functies en departementen heen – om overal te zorgen voor een optimale klantbeleving. Daarnaast krijg je inzicht in 13 verschillende hefbomen tot digitale groei en de best practices errond. Zo kan je beter inschatten welke hefbomen op jouw bedrijf of jouw afdeling van toepassing kunnen zijn en in hoeverre zij impact hebben.


Voor wie is dit event?

 • Zelfstandig ondernemers
 • KMO bedrijfsleiders
 • Zaakvoerders
 • Eenmanszaken
 • Bestuurders
 • Afdelingshoofden

Onze bootcamps worden gegeven door ondernemers met jaren ervaring. JDI bestaat uit ervaringsdeskundigen, actief in complementaire vakgebieden en op verschillende niveaus: van strategische begeleiding en coaching tot operationele ondersteuning.
Je krijgt strategisch advies ter waarde van € 5000 in 4 bootcamps met andere beslissingsnemers voor € 395 per bootcamp!

Schrijf mij in!


PlaceToBe?Onze bootcamps gaan door in de LoftToBe ruimtes boven onze kantoren in Neerijse. Er is genoeg parking voorzien voor de deur en wij voorzien koude en warme dranken tijdens de sessies.

Schrijf je in!

Door je in te schrijven krijg je strategisch advies ter waarde van €5000 in 4 bootcamps met andere beslissingsnemers voor €395 per bootcamp! 

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN

We helpen deze bedrijven nu al om te groeien