Home2018-03-10T09:49:31+00:00

JDI realiseert groeiambities van ondernemingen

De hedendaagse uitdagingen van een ondernemer

Geweldig product maar toch niet zo onderscheidend? Met een goed verhaal en de juiste ‘verpakking’ kiezen klanten spontaan voor jou.

Waar jij naartoe wilt is duidelijk. Voor jou. Nochtans weet 59% van alle werknemers niet waar hun organisatie heen gaat. Terwijl zij het moeten doen!

Medewerkers komen en gaan. Sterk talent aantrekken en dan bijhouden lijkt een kunst. Maar dat is het niet!

In tijden van digitalisering is je online beeldvorming superbelangrijk voor groei. Content, inbound, SEA en social – stap voor stap komen die leads binnen.

Groei in cijfers, groei in je organisatie, groei van je teams – dat vergt veel van jezelf en je mensen. Processen, plannen en communicatie brengen dan verlichting.

Digitalisering en snel veranderende social media –je merk continu op de juiste manier in beeld brengen is pittig. En een voorwaarde om je groei te boosten.

Wat we doen vanuit passie en expertise

Je groeiambities waarmaken, dat is waar wij je mee helpen. Vanuit strategisch, tactisch en/of operationeel oogpunt krijg je precies de ondersteuning die jij nodig hebt om te groeien. En dat met zo min mogelijk groeipijn.

Want aan groei moet je werken. En laat JDI nu juist die aanvullende hersens, die bijkomende ervaring en die extra handjes leveren die je daarvoor nodig hebt. Of je nu groot bent of nog klein, je ambitie om te groeien en je bereidheid om in alle openheid samen te werken zullen bepalen of we de juiste match zijn.

JDI gooit namelijk al zijn expertise en gedrevenheid in de strijd om ook jouw ambitie waar te maken. Vanuit ons groei-DNA, maar ook omdat wij gepassioneerd samen mooie groeiverhalen willen schrijven.

Strategie

In de dagelijkse drukte is het moeilijk om vanop afstand te kijken naar waar je mee bezig bent. Wij helpen je die belangrijke stap toch te zetten en versterken je visie door actuele trends te integreren. Zo stel je ook je missie scherper. Krachtige visie, duidelijke missie? Makkelijkere groei!

Humaan Kapitaal

Zonder mensen geen organisatie. Zonder sterk humaan kapitaal geen duurzame groei. Als jij zorgt voor je medewerkers, zullen zij zorgen voor je klanten. Met het juiste leiderschap, resultaatsgerichte communicatie, dagelijkse leer- en lolmomenten… kom je tot een wendbare en veerkrachtige organisatie waar talent graag komt én blijft. Hoe dat realiseren? Kan je leren!

Sales

‘Iedereen verkoopt!’, zou onze slagzin kunnen zijn. Verkoop is niet meer hetzelfde als 10 jaar geleden. De hele organisatie moet klantgericht handelen. Van salesmanagers vergt dit een heel andere aanpak: coachend optreden hier, marktanalytische plannen daar, het op strategisch vlak mee aansturen van de gehele organisatie, … Veel voor Korneel, maar doenbaar met de juiste hulp voor groei.

Marketing

Vertellen wie je bent, daar begint het mee. Maar puur aanwezig zijn in het wereldwijde web is niet meer voldoende. Thought leadership claimen is ook niet meer voldoende. Het is de analyse van data van rondsurfende bezoekers die je helpt je aanbod scherper te stellen en preciezer af te stemmen op de markt. Zo kom je tot conversie. En meer conversie betekent meer groei.

Communicatie & Social

Jouw persoonlijkheid, of die van je merk, vertalen naar het grote publiek. Dat brengt je aanbod naar buiten en trekt volgers naar je toe. Ingebed in je algemene strategie draagt je communicatie bij aan de uitvoering van je salesplan, want hoe meer volgers ambassadeur van je merk worden, hoe meer mond-aan-mond reclame. En dat is de beste!

Customer Excellence

Naar je klant luisteren begint pas echt na de verkoop. Hoog scoren doe je namelijk vooral in de uitvoering van je afspraken en in alle contacten die je met klanten hebt. Als dan elk van je medewerkers echt klantgericht handelt, maak je zelfs van (tijdelijk) ontevreden klanten ambassadeurs. Het belang daarvan? Ambassadeurs komen niet alleen terug, maar brengen ook nog een heel aantal nieuwe klanten mee.

Klaar om te groeien?

Ja ik kom langs

Je bent altijd welkom

Ja ik kom langs

We helpen deze bedrijven nu al om te groeien