Aanpak2022-02-22T14:40:23+01:00

Change?
Yes you must!

De bedrijfswereld is complexer geworden: klanten hebben een zee aan keuze, de online wereld verschilt van de fysieke wereld, de war for talent woedt heviger dan ooit, het engagement van medewerkers is niet vanzelfsprekend …

Met onze ervaring en ‘Just Do It’ mentaliteit willen we die complexiteit voor jou ontrafelen en omzetten in een pragmatisch plan.

Boek een gratis 20′ klankbord sessie
Onze aanpak om jou als KMO duurzaam te laten groeien

Onze groeihefbomen

Structureel groeien doe je door in te zetten op je strategie, je mensen, je commercieel verhaal en je digitaliteit. En dit zijn niet voor niets onze cruciale groeiversnellers naar een duurzaam verhaal in deze snel veranderende wereld. Samen zorgen deze voor een blijvend en groeiend resultaat met verhoogde klantgerichtheid!

Je visie op de toekomst is ontzettend belangrijk voor de realiteit van je onderneming. Wij geven je visie vorm en vertalen ze naar alle delen van je organisatie.
Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. De vier grote uitdagingen (talent vinden, talent vormen, teams bouwen en organisatie aanpassen) bieden inspiratie en tools voor elke organisatie.
Je maakt je organisatie maximaal commercieel succesvol door in te zetten op een volledige klantgerichtheid en sales management als een proces te bekijken in plaats van als functie. Zo zal je het verkoopsucces van alle teams maximaliseren.
Digitalisering is zeer bepalend voor de toekomst van je organisatie. Wij laten je zien hoe je dit stap voor stap kunt realiseren.
Lees onze groeibrochure
De groeihefbomen van JDI

Onze manier van samenwerken

Met onze “Just do it” mentaliteit zijn we een strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all-round groeipartner met onze 360° aanpak. En we werken altijd met jou samen op de manier die jij het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Onze manier van samenwerken om jou te laten groeien
We maken je bedrijf klaar voor de toekomst en zorgen dat de langetermijnvisie op punt staat. Maak je organisatie wendbaar om zo het hoofd te bieden aan de trends en uitdagingen van morgen.
De JDI project manager maakt het jou makkelijk. Hij houdt ten alle tijden een overzicht en is zeer resultaatgericht. Zijn/haar brede vakkennis en analytisch vermogen is echt een meerwaarde. Basically…he just does it!
Haal ervaring in huis en toets ideeën, strategie en investeringen af met onze experten.
Laat ons een virtueel verlengstuk zijn van je teams. Kom jij iemand te kort in één van je afdelingen? Wij steken graag een tandje bij.

Eén van onze JDIers komt op vaste dagen meedraaien in je team als extra ondersteuning. Hij/zij brengt uiteraard ook de collectieve kennis van heel het JDI team mee.

Keynotes, workshops, opleidingen,…. We hebben een ruim aanbod vooropgestelde onderwerpen maar we werken er uiteraard ook graag één uit op maat van je organisatie.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Strategisch

Met onze drive en goesting om samen resultaat te behalen kijken we naar het lange termijn objectief en stellen we een plan op om je doelstellingen te bereiken.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Tactisch

We bekijken welke tools we kunnen inzetten om je groei te maximaliseren en verankeren deze nieuwe manier van werken en de bijhorende processen.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Operationeel

Het collectieve brein van 25 JDI specialisten ondersteunt je eigen teams, daar waar je het nodig hebt. En de uitvoerende handen krijg je er natuurlijk ook nog bij!

download ons handig OGSM template

Ready, set, groei!

Download onze handige templates en tools boordevol tips van onze experts.

Download
Onze ervaring met JDI was zeer goed. De contacten, samenwerking en opvolging verliepen quasi perfect. De project manager voor ons project was zeer performant en ook flexibel om snel te kunnen schakelen bij plots opduikende probleempjes.

Luc Moons
IT Manager Politie Zone Brussel

Laat je inspireren

Groeiboeken: een ‘must-read’ voor elke ondernemer

Structureel groeien doe je door in te zetten op je strategie, je mensen, je commercieel verhaal en je digitaliteit. Ontdek onze 4 groeihefbomen voor een duurzaam verhaal in deze snel veranderende wereld. We bieden je op elke pagina een nieuw stuk kennis!

Groeiboeken
De Groeireeks van JDI

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Titel

Ga naar de bovenkant