Je verhaal in de markt zetten2022-01-04T13:37:29+01:00

Maak van elke bezoeker een klant met krachtige storytelling

Durf je klanten aan te spreken op emotioneel niveau en vertel hen het verhaal van je bedrijf. Gebruik foto, video en online events en creëer creative campagnes om je publiek echt te raken. Haal hen binnen met leuke content en zorg dat ze blijven dankzij creatieve campagnes.

Boek een gratis 20′ klankbord sessie
lead generatie

Durf op te vallen met het digitaal alter-ego van je bedrijf

Netwerken, dat doe je eigenlijk ook via social media met een pakkend verhaal. Maar wat is een pakkend verhaal? Hoe kan je echt connecteren? JDI heeft 7 bouwstenen voor een onvergetelijke sage.

leads genereren

We maken de brug van je organisatie naar de markt met een unieke waardepropositie en op maat gemaakt strategisch plan.

We gaan niet uit van assumpties maar onderzoeken wat je klanten nu echt willen. Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen?

Weet wie je doelpubliek is met een gedetailleerde buyer persona en zorg dat ze je dan ook makkelijk kunnen vinden dankzij herkenbare content. Jouw duidelijke value proposition is de oplossing voor het probleem van je klant.

Leuk al die inbound leads! Maar laat ze niet terecht komen op een demotiverende pagina. Je website moet het digitaal alter-ego zijn van je bedrijf. Wij laten je zien hoe je dat doet!

Zorg dat mensen je herinneren dankzij originaliteit. Video, foto, illustraties, events,… Bij ons kan het allemaal! We bedenken zelfs graag in co-creatie het volledige concept van je volgende campagne en ondersteunen die met gerichte marcom tactics.

Elk platform heeft zijn specifieke identiteit, profiel van gebruikers en communicatiemogelijkheden. Gebruik ze ten volle met een content plan en kalender. JDI wijst je de weg en geeft je tips & tricks.

We brengen je netwerkmogelijkheden naar een hoger niveau en maken er een doordacht plan van via een online event. Niet alleen zijn de resultaten zeer meetbaar, je bekomt een hele hoop extra content om nieuwe leads mee te genereren.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Strategisch

We bepalen samen je ideale klant, hoe die te bereiken en met welke value proposition.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Tactisch

In co-creatie stellen we een tactisch plan op, bespreken we welke tools we gaan gebruiken en welke resultaten jullie beogen.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Operationeel

We helpen jullie met de uitvoering van de content kalender aan de hand van leuke blogs, mailings, video’s, foto’s, events en nieuwsbrieven.

download onze handige templates

Doe jouw bedrijfscheck

Download onze handige templates boordevol tips van onze experts.

Download
JDI helpt ons inzichten te verwerven in hoe wij als bedrijf beter kunnen doen. Dankzij de vele verschillende specialisten in vele domeinen kunnen zij snel de juiste personen beschikbaar maken voor een project. Hun marketing technische expertise levert ons de juiste inzichten in een zeer snel wijzigende omgeving.

Igor Van Assche
CEO, Link2Europe

Laat je inspireren

Benieuwd hoe content nieuwe klanten kan aantrekken?

Vul je gegevens in en we contacteren je voor een vrijblijvende klankbord sessie. Zo maak je ook ineens kennis met onze “Just Do It” mentaliteit.

Iedereen aan de verkoop

In 6 stappen maak je je organisatie volledig klantgericht en maximaliseer je het verkoopsucces van alle teams.

410 pagina’s | 173 eigen illustraties | 16 inspirerende quotes

Groeiboek Sales 4.0 deel 2

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Titel

Ga naar de bovenkant