Organisatie transformeren2022-01-04T13:22:54+01:00

Laat je organisatie lopen als een trein

Hoe meer groei, hoe meer vertakkingen die je uit het oog kan verliezen. Bouw je teams uit en maak van hen echte ambassadeurs. Laat je organisatie meer energie geven dan ze vraagt. Zo heb jij je ogen vrij voor nieuwe opportuniteiten.

Boek een gratis 20′ klankbord sessie
transformeer je organisatie

Bouwen met de klant als eerste steen

De tijd dat elk departement zijn eigen ding deed binnen je organisatie is (gelukkig) al lang voorbij. Laat hen op een slimmere, geïntegreerde manier samenwerken en keer het silo-denken uit de deur. Zet de beleving van de klant centraal en zoom in op deze 7 need-to-haves.

zet klantgerichtheid op 1

Je klanten kunnen met iedereen in je organisatie in contact komen. Klantgerichtheid moet dus ook centraal staan in je interne structuur. Vanuit de customer journey werken we de beste beleving voor je klanten uit.

Ambassadeurs gaan ‘the extra mile’ en zijn trots om voor jouw organisatie te werken. Zorg dat zij mee zijn met je cultuur en waarden en laat hen dit intern ook overbrengen aan hun collega’s, en extern aan klanten. Wij tonen je hoe je ze moet activeren.

In de ‘War for Talent’ moet je opvallen met je employer branding. Zo zullen je toekomstige werknemers vanzelf de weg naar je organisatie vinden.

We brengen wendbaarheid in je structuur, verbinding in je organisatie en feedback in je cultuur zodat je de veranderende verwachtingen van je klanten kan blijven waarmaken.

Groei is geen individueel succes maar het resultaat van samenwerking en sterke teams. Daarvoor moeten teams vertrouwen krijgen, feedback geven, zich betrokken voelen en hun verantwoordelijkheden opnemen om samen resultaat te behalen. Dit komt echter niet vanzelf. We hebben hiervoor een specifiek traject uitgewerkt.

Wanneer je organisatie groeit, vertaalt zich dit vaak in verschillende teams met een eigen werkwijze. Om zeker te zijn dat klanten de beste service krijgen moet je waken over de samenwerking tussen de verschillende teams heen. Met de juiste rollen & verantwoordelijkheden en klantgerichte processen slagen we daarin.

De subsidie van de werkbaarheidscheque helpt je om inzicht te krijgen in je organisatie en om een plan op te maken waarbij de manier van werken energie geeft in plaats van energie vraagt.

werkbaarheidscheque aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Strategisch

Met een wendbare organisatie brengen we de eilanden weer samen.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Tactisch

We stellen een begeleidingstraject op dat aansluit bij jouw noden.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Operationeel

In co-creatie implementeren we dit traject met opleiding, coaching en opvolging.

Download onze handige templates

Transformeer extra voordelig met de werkbaarheidscheque

Schakel een versnelling hoger op vlak van werkbaar werk en geniet van een kmo subsidie van 60% van het totaalbudget. Ontdek ons stappenplan voor de aanvraag van je werkbaarheidscheque.

Lees meer
JDI heeft op een fantastische manier bijgedragen aan de ondersteuning en begeleiding van onze managers in een context van grote veranderingen. Het creatief inspelen op en mee bouwen aan ons verhaal, de enorme flexibiliteit om inhoudelijke en praktische oplossingen aan te reiken, de zin voor co-creatie en het enthousiasme van JDI hebben ons in dit gezamenlijk project het gevoel gegeven een echte “partner” te zijn en geen “gewone klant”.

Marleen Van Gompel
Verantwoordelijke development & learning performance management, Crelan

Laat je inspireren

Benieuwd wat een krachtige organisatie kan betekenen?

Vul je gegevens in en we contacteren je voor een vrijblijvende klankbord sessie. Zo maak je ook ineens kennis met onze “Just Do It” mentaliteit.

boek een klankbordsessie

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei.

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | 21 inspirerende quotes

Groeiboek Talent & Organisatie

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Titel

Ga naar de bovenkant