Strategie verhelderen2022-02-25T15:54:52+01:00

Een nieuw plan met een duidelijke aanpak

De beste ideeën zijn niets als je ze niet in een duidelijke roadmap krijgt. Samen maken we een duidelijk en werkbaar businessplan om te werken aan je zaak in plaats van in je zaak. Want een krachtige visie zorgt voor een duidelijkere missie en een opperste groei.

Boek een gratis 20′ klankbord sessie
Bij JDI pakken we je bedrijfsstrategie aan

A vision without a plan is just a dream

In de dagelijkse drukte is het moeilijk om vanop afstand te kijken naar waar je mee bezig bent. Maar wil je groeien? Dan moet je onderneming wendbaar en veerkrachtig zijn. Met deze building blocks krijgt je strategie vorm.

EEN OGSM opmaken

Klanten en collega’s willen weten waar je voor staat. JDI is er als extern klankbord en maakt de baan vrij voor wat je wilt en waar je naartoe gaat. Je bedrijfsvisie vertalen naar concrete stappen is kinderspel met ons OGSM-template.

Vertaal je visie & missie in een duidelijk strategisch plan met de juiste acties, prioriteiten en meetpunten.

Straal uit wie je wenst te zijn bij je doelpubliek. Zet the name, the fame, the claim & the game goed. Laat je branding connecteren en je positionering overtuigen. Stap 1 naar een winnend merk nu al zetten? Download onze brand key!

Groeien betekent nieuwe talenten zoeken, teams laten samenwerken en de juiste structuur uitwerken. Wij tonen je hoe het moet.

Maak je commerciële organisatie efficiënt met de integratie van sales, marketing en communicatie. Maak keuzes met de toekomst in het achterhoofd.

Digitalisering kan je groei versnellen. En dit zowel intern (betere samenwerking, inzichten uit data) als extern (online aanwezigheid, sociale media). Creëer een digitaal alter ego van je bedrijf en zorg dat je gevonden wordt.

Even de weg kwijt of nood aan nieuwe ogen? Onze business coaches putten uit onze collectieve groeiresultaten bij meer dan 100 ondernemingen.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Strategisch

We bepalen je ambities op midden en lange termijn en maken je wendbaar voor de toekomst.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Tactisch

Deze zetten we om in een concreet plan met doelstellingen en nauwgezette timings.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Operationeel

Je krijgt advies van het collectieve brein van 25 specialisten en we steken ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen.

download onze handige templates

Doe jouw bedrijfscheck

Download onze handige templates boordevol tips van onze experts.

Download
Dankzij JDI is Cegeka erin geslaagd een duidelijke business development methodiek te definiëren in een handleiding die een vermenging is van wat JDI als best practices aanreikt en de concrete tips & tricks die binnen Cegeka al bestonden. Deze handleiding moet nieuwe en bestaande medewerkers toelaten meer efficiënt aan business development te doen. Alleen zouden we hier niet in geslaagd zijn – dus dank je wel JDI voor de coaching en vormgeving van deze aanpak!

Johan Lybaert
VP Application Division Social Impact, Cegeka

Laat je inspireren

Benieuwd wat een krachtige visie kan betekenen?

Vul je gegevens in en we contacteren je voor een vrijblijvende klankbord sessie. Zo maak je ook ineens kennis met onze “Just Do It” mentaliteit.

boek een vrijblijvende klankbordsessie

In 4 stappen van

AS IS naar TO BE

Jouw visie op de toekomst is ontzettend belangrijk voor de realiteit van je onderneming. Dit boek toont hoe je die visie vormgeeft en vertaalt naar alle delen van je organisatie.

274 pagina’s | 77 eigen illustraties | 24 inspirerende quotes

Groeiboek Strategie
Groeiboek Strategie JDI Neerijse

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Titel

Ga naar de bovenkant