Talent ontwikkelen2022-04-22T16:06:38+02:00

Zonder mensen geen groei!

Zonder geëngageerde mensen geen klantgerichte organisatie. Laat hen meebouwen aan je verhaal en zorg zo voor een duurzame groei. In deze War for Talent leren we je hoe je talent moet vinden, vormen en houden.

Boek een gratis 20′ klankbord sessie
ontwikkel het talent van je medewerkers

Samen staan we sterk

Je medewerkers vormen je waardevolste asset. Zonder hen lukt het niet. Meer nog: met betrokken, enthousiaste mensen kan je de groei van je organisatie net in kruissnelheid krijgen. Geëngageerde teams bouwen doe je met deze 5 tips.

zet de stap naar enthousiaste medewerkers voor een opperste groei

Wanneer je organisatie groeit, neemt ook de complexiteit toe. En de nieuwe hybride manier van werken brengt extra challenges mee voor managers. We coachen hen op de combinatie van output en menselijkheid.

Haal (verborgen) talent en passie uit elke medewerker. Individueel kunnen ze zo elk team versterken.

Topsporters vragen continu feedback van hun coach. Zorg ook voor feedback in jouw organisatie en laat dit een deel worden van je cultuur.

Laat je organisatie leren en verbeteren door teams te begeleiden in kennen, kunnen, willen, durven en doen. We maken een traject op maat met een combinatie van opleidingen, coaching en boostprogramma’s.

Uit het collectieve brein van de Just do It specialisten komt een waaier aan trainingsmogelijkheden. Persoonlijke coaching, groepstraining, sales opleiding,…

leertrajecten met impact

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Strategisch

Laat ons jouw HR beleid aanvullen met nieuwe inzichten.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Tactisch

Via workshops, individueel en in groep, bepalen we wat jouw team nodig heeft.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Operationeel

Op maat van je noden voorzien wij een opleiding of een expert.

download onze handige templates

Doe jouw bedrijfscheck

Download onze handige templates boordevol tips van onze experts.

Download
JDI heeft op een fantastische manier bijgedragen aan de ondersteuning en begeleiding van onze managers in een context van grote veranderingen. Het creatief inspelen op en mee bouwen aan ons verhaal, de enorme flexibiliteit om inhoudelijke en praktische oplossingen aan te reiken, de zin voor co-creatie en het enthousiasme van JDI hebben ons in dit gezamenlijk project het gevoel gegeven een echte “partner” te zijn en geen “gewone klant”.

Marleen Van Gompel
Verantwoordelijke development & learning performance management, Crelan

Laat je inspireren

Zet volledig in op geëngageerde mensen

Vul je gegevens in en we contacteren je voor een vrijblijvende klankbord sessie. Zo maak je ook ineens kennis met onze “Just Do It” mentaliteit.

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei.

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | 21 inspirerende quotes

Groeiboek Talent & Organisatie

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Titel

Ga naar de bovenkant