Verkoop stimuleren2022-04-22T16:05:11+02:00

Ben je mee met de nieuwe manier van verkopen?

De nieuwe manier van verkopen is hier. Eéntje waarin iedereen in jouw organisatie verantwoordelijk is voor groei. Of hoe je met sales, marketing, communicatie en data elke medewerker een rol geeft in het verkoopsproces.

Boek een gratis 20′ klankbord sessie
de nieuwe manier van verkopen

Out with the old,

in with the new

Klassieke salesstrategieën? Vergeet ze! Minstens 50% van alle klanten neemt al een beslissing voordat ze contact hebben gehad met een (klassieke) verkoper. JDI reikt je 7 praktische handvaten om de juiste vissen aan de haak te slaan.

ontdek de nieuwe salesstrategiën

We combineren salestechnieken met marketing en communicatie acties. Zo krijg je de meeste kans om jouw prospecten en klanten te overtuigen van je toegevoegde waarde.

We brengen de verschillende contactpunten met je klanten in kaart en bekijken hoe je organisatie hierbij steeds waarde kan brengen. Digitale tools kunnen zelfs een extra versnelling brengen.

We trekken potentiële klanten aan met gerichte content en zorgen dat deze leads door sales op de juiste manier kunnen opgepakt worden.

Zet digitale tools in om je leads funnel te automatiseren. Zo kan je de interactie met je prospecten automatisch begeleiden naar de volgende fase en finaal naar een verkoop.

We maken via processen, coaching en digitale tools je salesmensen effectiever en succesvoller.

Ga op zoek naar relevante connecties om een langdurige vertrouwensrelaties mee op te bouwen. De kracht van netwerken… maar dan via social media! Up your social selling game? Ontdek onze oplossingen:

leertrajecten met impact

Wij bekijken multidisciplinair of je bezig bent met de juiste dingen. Ga voor een proactieve in plaats van een reactieve aanpak.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Strategisch

We onderzoeken je marktpotentieel, bepalen je buyer persona’s en vertalen dit in een concreet plan van aanpak.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Tactisch

We finetunen je processen, kiezen de juiste digitale tools en realiseren tegelijkertijd directe quick wins om je verkoop te stimuleren.

Hoe gaat JDI te Neerijse te werk

Operationeel

Social selling, mailings, sales management, SEO scans, opleidingen,… Onze toolbox is diep en de ervaring van onze Groei-experts uitgebreid.

download onze handige templates

Doe jouw bedrijfscheck

Download onze handige templates boordevol tips van onze experts.

Download
De samenwerking met JDI verloopt steeds zeer vlot. Hun “no nonsense” aanpak werkt verhelderend en zorgt voor duidelijke verwachtingen.

Peter Dewever
Sales Manager, Remmicom

Laat je inspireren

Benieuwd hoe iedereen binnen jouw organisatie past in het verkoopsproces?

Vul je gegevens in en we contacteren je voor een vrijblijvende klankbord sessie. Zo maak je ook ineens kennis met onze “Just Do It” mentaliteit.

6 invloedssferen van de Nieuwe Sales Manager

Je maakt je organisatie maximaal commercieel succesvol door het Nieuwe Sales Management als proces te bekijken in plaats van als functie.

258 pagina’s | 113 eigen illustraties | 18 inspirerende quotes

Groeiboek Sales 4.0 deel 1

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Leer ons kennen

Titel

Ga naar de bovenkant