Leertrajecten met impact!

Ontdek onze opleidingen

We vertrekken vanuit je specifieke situatie en vraag. Zo bepalen we samen welke aanpak het meeste impact zal hebben. Als training, coaching, inspiratiesessie of keynote, onze leertrajecten zorgen voor een resultaat op maat.

Show me the knowledge!

Ontdek ons 3 stappenplan

1

Kies de opleiding voor de nieuwe vaardigheden die je wil leren.

2

Vul aan met coaching en begeleiding om de gedragsverandering te realiseren.

3

Met onze methodologieën borg je het leertraject binnen je organisatie.

De leertrajecten

Executive business coaching, individuele coaching en loopbaanbegeleiding, het is allemaal mogelijk met een coach als vertrouwenspersoon. Hij zal zowel je professionele als persoonlijke belangen, twijfels en visie onder de loep nemen.

Krijg alle kennis uit de beschikbare opleidingen, tailormade to you!

Kom te weten waar je sterktes en valkuilen liggen in deze aanrader voor zowel startende kaderleden als ervaren leidinggevende. Leer je collega’s motiveren en ga moeilijkere gesprekken aan op een empatische en assertievere manier.

We leren je krachtig communiceren met oog op verbondenheid en effectievere samenwerking!

Zelfbewustzijn omzetten in teambewustzijnzal ervoor zorgen dat teams zich meer als een eenheid en met meer waardering voor ieders unieke bijdrage kunnen toeleggen op het leveren van resultaten. Is there room for an I in team? Let’s find out!

Verbeter de communicatie, versterk de samenhang en verhoog de teameffectiviteit!

We leren je connecteren, profileren en structureren zodat jij je pitch, aanbod of verhaal vol vertrouwen, authentiek en met de nodige impact kan vertellen.

Ready, set, PITCH!

Wanneer je als bedrijf er in slaagt om sales, marketing communicatie en inzichten uit data te combineren, dan kan je heel je organisatie commercieel assertief maken. Met ons framework en strategisch plan kan je business development structureel verankeren.

Laat ons je hele salesproces versnellen!

Met dit toegankelijk kleurenmodel krijg je meer inzicht in jezelf en andere. Een uitgebreide profielbespreking biedt een sterke basis voor effectieve samenwerking en een optimaal functioneren.

Rood, geel, groen of blauw, insights discovery houd je de spiegel voor!

Tijdens een vergadering, een videocall of voor een grote zaal je mannetje staan? Spreken in het openbaar is dé manier om kennis en inzichten te delen, mensen enthousiast te maken, te ontroeren en te overtuigen.

Het goede nieuws is dat deze vaardigheid aan te leren is!

Wie zijn je klanten? Waar hechten ze belang aan? Wie vertrouwen ze en hoe kan je ze bereiken? Met deze kennis zal je je verkoopsgesprekken beter kunnen voorbereiden en meer impact hebben tijdens dat gesprek.

We helpen je om de juiste boodschap te vertalen naar je sociale media conversaties!

Niet enkel je salesploeg is verantwoordelijk voor de verkoopscijfers. Als salesmanager moet je dus zowel een coach zijn voor je eigen team alsook een orkestleider die alle klantgerichte teams helpt om commercieel succes te behalen.

Aan de hand van het ‘wheel of influence’ stellen we een strategisch plan op voor commerciële groei!

Je klanten zitten vaker op sociale media en ze hechten meer en meer belang aan wat daar gezegd wordt. Sociale media zijn dus een noodzakelijk instrument voor je medewerkers om te connecteren met klanten. Maar weten ze hoe ze dit op de juiste manier doen?

Elk kanaal heeft zijn eigen algoritme. Zodra je weet hoe het werkt, kan je impactvol aan de slag!

Wat zal het worden?

Omdat we ons aanbod graag zo goed mogelijk aanpassen aan je unieke situatie, zijn al onze leertrajecten beschikbaar in 1 van de volgende 4 mogelijkheden.

Training

Een training is de ideale manier om een groep medewerkers te activeren.

Coaching & begeleiding

Versterk het effect van de training op individueel niveau en krijg gericht advies.

Complete leertrajecten

Ideaal om een volledig departement, of de volledige organisatie, te betrekken.

Inspirerende
key notes

For one time only, geniet van een korte, inspirationele sessie van één van onze experten.

Meet the teacher

Stefanie Van Moen is sprekerscoach en ze traint ondernemende professionals om hun verhaal, pitch of presentatie krachtig en vol vertrouwen neer te zetten. Ze is gastdocent aan verschillende hogescholen en managementsopleidingen waar ze lesgeeft over spreken met impact.

Als medeoprichter van JDI, begeleidt Nico Ivens ondernemers en organisaties om succesvolle salesstrategieën uit te werken. Nico is al meer dan 20 jaar actief in verschillende aspecten van verkoop en is gastdocent bij UCLL.

Naast deze 2 krachtpatsers hebben we nog een hele hoop andere experten achter de hand die van je verhaal een success zullen maken!

Een leertraject op maat van je organisatie? We staan klaar!

Of ben je te ongeduldig (geen zorgen, wij ook)? Bel ons zelf op: +32 16 88 37 55.