SEA2019-11-06T12:40:32+01:00

Marketing | SEA
Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoger in de zoekresultaten terecht komt?

Marketing | SEA
Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoger in de zoekresultaten terecht komt?

Online adverteren met SEA (Search Engine Advertising) is een absolute aanrader om producten of diensten, hetzij tijdelijk, onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Het komt erop aan om bij de top 5 te verschijnen in Google wanneer bepaalde zoekwoorden worden ingetikt. Verschijn je niet bovenaan, dan speel je niet mee in het aankoopproces van potentiële klanten. Online adverteren is echter een kunst en een proces van telkens opnieuw meten, evalueren en bijsturen in functie van je resultaten. Dit laat je best over aan experten.

Enkele van de voordelen van SEA zijn:

 • Je bepaalt zelf je budget
 • Je betaalt alleen als er op je zoekadvertentie geklikt wordt
 • Je krijgt nieuwe inzichten in het zoekgedrag van je doelgroep
 • Bijzonder professionele mensen die streven naar een optimaal resultaat vanuit hun vakbekwaamheid.

  Gert Mertens & Koen Martens, Zaakvoerders, Ecohuis

 • JDI kan je helpen met de volledige waaier van verkoop binnen een onderneming, gaande van sales/marketing/branding/website/social media tot organisatie/management. Je moet je niet telkens tot een andere leverancier wenden, zijn coördineren en stroomlijnen het hele verhaal.

  Jurgen Jackers, Partner, Finvision

 • Na de lancering van de nieuwe website en inbound marketing initiatieven kregen we snel nieuwe klanten die ook direct mee waren in ons verhaal. Dankzij de KMO-portefeuille en de expertise van JDI was onze investering op 6 maanden terugbetaald.

  Tom Verluyten, Eigenaar, Take 5

 • ADMOS is altijd een klantgerichte organisatie geweest. En de samenwerking met JDI heeft dat nog versterkt. Gaande van een unieke storytelling, een creatieve combinatie van marketing en sales, structuur brengen in onze sales operations en tools, coaching en aanwerving van medewerkers, tot klankbord voor mij als CEO, met de ondernemers van JDI zijn we nog succesvoller geworden.

  Anthony Shaikh, CEO, ADMOS

 • JDI heeft de marketing voor Stoopen & Meeûs in goede banen geleid tot de komst van een intern marketing coördinator. Door hun vlotte communicatie en kennis van zaken hebben zij ervoor gezorgd dat Stoopen & Meeûs een plaats kreeg in de markt met een nieuwe huisstijl, de ontwikkeling van een website, productlanceringen,… Een aangename samenwerking waar we met veel plezier aan terugdenken!

  Erik Van Heuven (vennoot en CEO) en Marleen Demeyer (CEO), Stoopen & Meeûs

 • Op gebied van marketing werken we nauw samen met JDI. Door hun ruime kijk op marketing slaagt JDI erin om ons te prikkelen met nieuwe inzichten en bovendien worden we ook ondersteund om deze uit te werken. De laatste 2 jaren heeft een versterkte marketingaanpak ondermeer gezorgd voor een aanzienlijke groei in webshop verkopen.

  Sven Machielsen & Ann Van Oirschot, Zaakvoerders, Van Oirschot

Mensen tikken zoekwoorden in Google in omdat ze iets willen kopen of zich willen informeren. De websites die bovenaan verschijnen in Google worden bezocht, de andere (quasi) niet. Met een goede SEA campagne verschijnt jouw website op deze gegeerde plaats. Hier komt heel wat analyse werk bij kijken om de structuur van je account juist te krijgen, juist te bieden op een selectie van zoekwoorden, te weten welke andere spelers actief zijn, … Wervende advertenties leiden de bezoeker naar een relevante landingspagina op je website. Blijvend meten is noodzakelijk om je campagne te optimaliseren en kwalitatieve leads binnen te halen.

Wanneer is SEA de oplossing voor jou?

1
Je wil je nieuwe website of aanbod promoten naar een specifieke doelgroep.
2
Je wilt op korte termijn hoger in de zoekresultaten terecht komen
3
Je wilt naamsbekendheid genereren, en zo ook leads en nieuwe klanten aantrekken

Hoe wij jouw marketing doen groeien!

Onderneem met ondernemers – met name voor je communicatie

Patrick Desaeyer
Patrick Desaeyer
Luc Van Utterbeeck
Luc Van Utterbeeck

We helpen deze bedrijven nu al om te groeien