SEA2019-01-02T13:14:41+00:00

Marketing | SEA
Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoger in de zoekresultaten terecht komt?

Marketing | SEA
Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoger in de zoekresultaten terecht komt?

Online adverteren is een snelgroeiende markt. Elke dag komen nieuwe spelers op de markt en dat verhoogd het budget van bestaande adverteerders. Het wordt dus steeds moeilijker om goede resultaten te halen. JDI zorgt ervoor dat je op een innovatieve en creatieve manier je (potentiële) klanten kan bereiken. Door een optimale campagne kan je met minder geld adverteren en daardoor met minder investering klanten bereiken.

Enkele van de voordelen van SEA zijn:

 • Je bepaalt zelf je budget
 • Je betaalt alleen als er op je zoekadvertentie geklikt wordt
 • Je krijgt nieuwe inzichten in het zoekgedrag van je doelgroep
 • Bijzonder professionele mensen die streven naar een optimaal resultaat vanuit hun vakbekwaamheid.

  Gert Mertens & Koen Martens, Zaakvoerders, Ecohuis

 • JDI kan je helpen met de volledige waaier van verkoop binnen een onderneming, gaande van sales/marketing/branding/website/social media tot organisatie/management. Je moet je niet telkens tot een andere leverancier wenden, zijn coördineren en stroomlijnen het hele verhaal.

  Jurgen Jackers, Partner, Finvision

 • Na de lancering van de nieuwe website en inbound marketing initiatieven kregen we snel nieuwe klanten die ook direct mee waren in ons verhaal. Dankzij de KMO-portefeuille en de expertise van JDI was onze investering op 6 maanden terugbetaald.

  Tom Verluyten, Eigenaar, Take 5

 • ADMOS is altijd een klantgerichte organisatie geweest. En de samenwerking met JDI heeft dat nog versterkt. Gaande van een unieke storytelling, een creatieve combinatie van marketing en sales, structuur brengen in onze sales operations en tools, coaching en aanwerving van medewerkers, tot klankbord voor mij als CEO, met de ondernemers van JDI zijn we nog succesvoller geworden.

  Anthony Shaikh, CEO, ADMOS

 • JDI heeft de marketing voor Stoopen & Meeûs in goede banen geleid tot de komst van een intern marketing coördinator. Door hun vlotte communicatie en kennis van zaken hebben zij ervoor gezorgd dat Stoopen & Meeûs een plaats kreeg in de markt met een nieuwe huisstijl, de ontwikkeling van een website, productlanceringen,… Een aangename samenwerking waar we met veel plezier aan terugdenken!

  Erik Van Heuven (vennoot en CEO) en Marleen Demeyer (CEO), Stoopen & Meeûs

 • Op gebied van marketing werken we nauw samen met JDI. Door hun ruime kijk op marketing slaagt JDI erin om ons te prikkelen met nieuwe inzichten en bovendien worden we ook ondersteund om deze uit te werken. De laatste 2 jaren heeft een versterkte marketingaanpak ondermeer gezorgd voor een aanzienlijke groei in webshop verkopen.

  Sven Machielsen & Ann Van Oirschot, Zaakvoerders, Van Oirschot

JDI maakt graag een SEA-campagne met en voor jou. Voor we de campagne opzetten, doen we grondig onderzoek naar je markt en je klanten. Hieruit leren we wat jouw klanten belangrijk vinden en op welke manier we ze het beste kunnen bereiken. De advertentieteksten worden zorgvuldig gekozen en geschreven, en dat doen we in de talen die voor jouw doelgroep van toepassing zijn.

Na het bouwen van je campagne blijven we verder optimaliseren om steeds weer betere resultaten te kunnen halen. Samen zorgen we ervoor dat je enkel betaalt voor het binnenhalen van kwalitatief verkeer.

Wanneer is SEA de oplossing voor jou?

1
Je wilt je nieuwe branding of website promoten
2
Je wilt op korte termijn hoger in de zoekresultaten terecht komen
3
Je wilt naamsbekendheid genereren, en zo ook leads en nieuwe klanten aantrekken

Hoe wij jouw marketing doen groeien!

Onderneem met ondernemers – met name voor je communicatie

Dimitri Kappos
Dimitri Kappos
Jilles Sel
Jilles Sel
Christophe De Poorter
Christophe De Poorter
Bert Van Weyenberge
Bert Van Weyenberge

We helpen deze bedrijven nu al om te groeien