Securitas: Een digital event, dat is twee keer scoren!

Jaarlijks trekt het Vito Event van Securitas Technologies honderden aanwezigen. Maar wat als ‘blijf in uw kot’ de norm is en je je klanten en partners niet meer kan bereiken? In co-creatie met JDI werd de 10de verjaardag van het Vito Raamcontract online gevierd met een groots opgezet digitaal event.

Het Vito event kende 10 jaar geleden zijn eerste editie. Toen nog met slechts 100 aanwezigen is het nu uitgegroeid tot hét ICT event van het jaar. Gasten kunnen er terecht voor interessante sprekers en de partners van Securitas brengen daar hun nieuwe technologieën aan de man. Het event vindt altijd plaats in maart en net na de editie van 2020 ging de wereld op slot. Het was dus duidelijk dat er voor 2021 nog heel wat denkwerk nodig was.

Deelnemen vanuit uw kot

Er werd afgeklopt op een volledig digitaal event dat de kijkers nog steeds dezelfde relevante informatie zou geven ‘in hun kot’. Gastvrouw Virginie Claes en moderator Michaël Van Droogenbroeck leidde alles in goede banen en gastsprekers als Jan De schepper, voorzitter Raad van Bestuur Securitas en Lode Schrauwen, Afdelingshoofd ICT bij De Watergroep brachten hun visie op de toekomst van ICT.

Als partner van het online event platform Hopin konden we ons geen betere digitale hub wensen. De kijkers kregen een hele dag interessante en relevante content. Er was de keynote van Wim Bisschops, Director ICT Solutions bij Securitas Belgium en een panelgesprek over de voorbije 10 jaar ICT. In het tweede panelgesprek keken we dan weer vooruit naar de toekomst met relevante sprekers. Via het interactieve Hopin platform kon de kijker polls invullen en vragen stellen.

Wie?

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van fysieke en digitale beveiliging en is actief in verschillende sectoren.

Uitdaging

Hoe bereiken en engageren we onze klanten ten tijde van een globale pandemie?

Resultaat

Een digitaal event met meer dan 750 ingeschrevene, 25 expertise webinars, 11 gastsprekers en 2 hosts.

Wat een toffe sfeer, wat een toffe vibe en wat een leuke ploeg!

Virginie Claes, Gastvrouw

De mogelijkheden van Hopin

In de namiddag waren de break-out sessies gepland. In 5 verschillende tracks, elk met hun eigen onderwerp, kon je luisteren naar specialisten van Microsoft, Aruba, HPE, DELL en Robovision. Telkens gevolgd door een Q&A sessie. Via Hopin was er een constante opvolging van de aanwezigen via reporting, dewelke achteraf nog extra data gaf voor het sales team.

Maar een digitaal event is eigenlijk 2 keer scoren. Want niet alleen laat je aan je klanten zien dat je mee bent met de wereld van vandaag. Je krijgt nadien ook nog een hele hoop extra content die je kan gebruiken in je newsletter, op blogs en social media posts. Het is de ideale manier om je bedrijf en je partners in de verf te zetten.

Ook zin gekregen in een digitaal of hybride event? JDI, als certified Hopin partner, wijst je de weg.