Transformatie en verankering2019-11-06T15:36:33+01:00

Strategie | Transformatie en verankering
Betrek je medewerkers in je groei verhaal!

Strategie | Transformatie en verankering
Betrek je medewerkers in je groei verhaal!

De markt verandert snel en continu en we hebben te maken met ‘slimme klanten’ die zeer goed geïnformeerd zijn. Klantgerichtheid moet daarom overal in de organisatie aanwezig zijn.  Je strategie moet gekend zijn en gedragen worden door al je medewerkers. Als leidinggevende of zaakvoerder kan je het niet alleen! Elke medewerker heeft een rol en verantwoordelijkheid in het groei verhaal van je onderneming. Je mensen betrekken bij het hele strategisch en uitvoerend proces is daarom essentieel. Belangrijke uitgangspunten:

 • Medewerkers zijn je belangrijkste assets
 • Mensen willen deel uitmaken van een inspirerende organisatie en een stimulerende werkomgeving
 • Maak van je mede-werkers mede-merkers door hen te betrekken in je groei verhaal.

 • JDI kan je helpen met de volledige waaier van verkoop binnen een onderneming, gaande van sales/marketing/branding/website/social media tot organisatie/management. Je moet je niet telkens tot een andere leverancier wenden, zijn coördineren en stroomlijnen het hele verhaal.

  Jurgen Jackers, Partner, Finvision

 • Bijzonder professionele mensen die streven naar een optimaal resultaat vanuit hun vakbekwaamheid.

  Gert Mertens & Koen Martens, Zaakvoerders, Ecohuis

 • Van Oirschot is een groeiende en ambitieuze onderneming. Om onze doelstellingen te bereiken hebben we reeds op verschillende domeinen goed kunnen samenwerken met JDI. De verschillende invalshoeken en inzichten die JDI ons geeft, zijn vernieuwend in onze sector en een echte meerwaarde voor ons. In het begin hebben we bij het verscherpen van onze strategie op JDI beroep gedaan als klankbord.

  Sven Machielsen & Ann Van Oirschot, Zaakvoerders, Van Oirschot

Medewerkers betrekken wil zeggen dat je ze meeneemt in je hele verhaal, vanaf het bepalen van je strategie en objectieven, tot en met het maken van het concrete plan om deze te realiseren. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Een bedrijf is geen democratie. Daarom staan wij je met raad en daad bij. We bieden naast strategisch advies, ook training en coaching om de transformatie ook daadwerkelijk te verankeren. Nadat alle strategische aspecten helder zijn, ondersteunen we je bij:

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

1
Het betrekken van je management team en al het personeel bij je strategisch verhaal.
2
Het vertalen van het strategisch plan naar de organisatie die je nodig hebt om het te realiseren.
3
Het coachen van jou en/of het management om het juiste leiderschap te tonen in het hele proces.

Hoe wij jouw strategie doen groeien!

Upgrade van Sales 3.0 naar 4.0

15 juni 2016|

Vroeger waren strategie en verkoop de uithangborden van een organisatie. Vandaag is de strategie de basis en zorgt Sales 3.0 dankzij de integratie van marketing, verkoop en communicatie voor een juiste aanpak van social selling. [...]

Het nieuwe sales management

13 oktober 2016|

Goesting? Met dit unieke woord weet elke Vlaming wat je bedoelt. Even kort en krachtig moet een sterke slagzin duidelijkheid brengen over doelstellingen en missie van een organisatie – ook intern. Dat was alvast één [...]

Onderneem met ondernemers – met name voor je strategie

Luc Van Utterbeeck
Luc Van Utterbeeck
Patrick Desaeyer
Patrick Desaeyer
Nico Ivens
Nico Ivens
Ante Rimac
Ante Rimac

We helpen deze bedrijven nu al om te groeien