JDI Summer Academy2022-06-14T09:56:30+02:00

Surf mee op de kennis
van onze experten

Zet de zomer nuttig in en gebruik deze maanden om je onderneming klaar te stomen voor een druk najaar. Want je ferm zien groeien is onze ambitie en al zeker in tijden van onzekerheid. Ontdek de opleidingen van onze sales, marcom, strategie en talent experten, die elk de passie voor hun vak met jou willen delen.

Geniet van de Early Bird Special

Schrijf je nu in als bedrijf en geniet van de Early Bird korting.
Voor €300 excl. btw stap je mee in het JDI Summer Academy Traject, waarmee we heel je organisatie klaarstomen voor de nieuwe klantgerichte mindset. Je ontvangt meteen een ticket voor alle 5 de opleidingen. Hoe je dit ticket verdeelt onder de collega’s, kies je zelf.

€300

Early bird ticket

Toegang tot alle inspiratiesessies, interactie en Q&A met de lesgevers, broodjeslunch en de volledige serie Groeiboeken.

(Early bird tickets t.e.m. 17/07/2022)

€400

Standaard ticket

Toegang tot alle inspiratiesessies, interactie en Q&A met de lesgevers, broodjeslunch en de volledige serie Groeiboeken.

(Vanaf 18/07/2022, als je de early bird hebt gemist)

Ze zijn hier nog niet helemaal mee…🙈

Ben je zelf overtuigd van de kracht van de klantgerichte mindset maar heeft je manager nog een duwtje in de rug nodig? Misschien kunnen we helpen.

Overtuig mijn manager

Via het JDI Summer Academy traject ontvang je ook gratis de volledige serie Groeiboeken.

Een ‘must-read’ voor elke ondernemer

Structureel groeien doe je door in te zetten op je strategie, je mensen, je commercieel verhaal en je digitaliteit. Ontdek onze 4 groeihefbomen voor een duurzaam verhaal in deze snel veranderende wereld. We bieden je op elke pagina een nieuw stuk kennis!

JDI Groeiboeken - groeibundel

Stel je vraag

Nico, onze JDI Academy expert helpt je graag verder!

Titel

Ga naar de bovenkant