Terug naar Kantoor

Een traject om opnieuw Goesting en Teamspirit te krijgen

Binnenkort staat de wereld weer helemaal op play en kunnen we met z’n allen terug naar kantoor. Maar krijg je iedereen nog wel mee? Hoe zit het met de balans tussen werk en gezin? Werkt iedereen thuis, komen ze naar kantoor of ga je hybride werken? Deze onzekerheid kan zorgen voor veel onduidelijkheid over de betrokkenheid, het talent, de drive en de competenties van jouw medewerkers. Tijd om te werken aan werkbaar werk met JDI’s Terug naar Kantoor programma.

Wat is Terug naar Kantoor?

Terug naar Kantoor is een programma waarmee we met jou en je medewerkers gaan kijken en afspreken hoe, waar en wanneer we best functioneren in die nieuwe wereld van hybride werken. Zie het als een menu waaruit jij je favoriete workshops en oefeningen kiest op vlak van vertrouwen, feedback, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaat.

Voor wie is dit programma?

Voor elke kmo en grote onderneming in Vlaanderen die voelt dat zijn medewerkers met vragen zitten over de nieuwe manier van werken en die daar iets aan wil doen in co-creatie met onze experten.

Ja ik wil met goesting Terug naar Kantoor

Terug naar Kantoor: kies zelf je pad

Je kiest zelf hoe ver wij meegaan in je verhaal. Alles is schakelbaar omdat we werken op jouw maat en benodigdheden.
Mix & match en dit altijd extra voordelig dankzij de subsidie van de Vlaamse Overheid.

terug naar kantoor programma
Mix & Match mijn pad

Werken aan werkbaar werk? Daar is een subsidie voor!

Psssst….Wil je werk maken van werkbaar werk? Weet dan dat je tot 60% van het totaalbedrag kan terugkrijgen dankzij de kmo subsidie van de werkbaarheidscheques. Want ook de Vlaamse Overheid heeft ingezien dat terug naar kantoor gaan leuker is met gemotiveerde medewerkers.

werkbaarheidscheque stappenplan
Download het 4 stappenplan om je werkbaarheidscheque makkelijk aan te vragen