Meer impact op je klanten door een unieke manier van verkopen, creatieve concepten & de juiste groeiversnellers!

Strategisch advies

Mensen kopen van mensen, zorg dat je medewerkers begrijpen welke impact ze in het verkoopproces hebben. Via coaching begeleiden we je salesmanager in hun leiderschapsstijl en communicatievaardigheden.

Opleiding talent en ontwikkeling medewerkers

Het beste product is niet altijd het meest verkochte product. Het best bekende product daarentegen… Via marketing en communicatie optimaliseren we je  awareness en leadgeneratie.

sales en marketing

Werk niet harder, maar werk slimmer. Via marketing automation, BI-tools en artificiële intelligentie krijg je maximale impact met minimale effort. Wij zorgen voor training, bewustmaking en de nodige tools.

Onze groeimethodologie

De relatie met klanten is veranderd. Klanten zijn beter geïnformeerd door sociale media en online zoekopdrachten. Ze hebben vaak al een beslissing genomen vooraleer ze in contact komen met je organisatie. En ze komen niet enkel in contact met je verkopers maar ook met andere medewerkers.

Klassieke salesstrategieën werken dus niet meer.

Door de juiste combinatie van salestechnieken, marketing acties, sociale media, communicatie en digitale tools kan je je commercieel succes maximaliseren en kan je elke medewerker inzetten om de relatie met je klant positief te beïnvloeden. Integreer je sales dus op een slimme, doordachte manier.

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is een allround groeipartner met een “just do it”-mentaliteit. Dat betekent dat we als team altijd gaan voor resultaat, met een klantgerichte benadering en dit op een pragmatische manier. We gaan altijd met veel goesting op zoek naar hoe iets wél kan, hoe lastig of complex de vraag ook is.

JDI is een allround groeipartner met een “just do it”-mentaliteit. Dat betekent dat we als team altijd gaan voor resultaat, met een klantgerichte benadering en dit op een pragmatische manier. We gaan altijd met veel goesting op zoek naar hoe iets wél kan, hoe lastig of complex de vraag ook is.

JDI helpt ondernemers, kmo's en grote bedrijven met de groei van hun organisatie op vlak van strategie, sales, marketing, digitalisatie, talent ontwikkeling en leiderschap

Verder sparren over je go-to-market?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • JDI heeft op een fantastische manier bijgedragen aan de ondersteuning en begeleiding van onze managers in een context van grote veranderingen. Het creatief inspelen op en mee bouwen aan ons verhaal, de enorme flexibiliteit om inhoudelijke en praktische oplossingen aan te reiken, de zin voor co-creatie en het enthousiasme van JDI hebben ons in dit gezamenlijk project het gevoel gegeven een echte “partner” te zijn en geen “gewone klant”.

  Marleen Van Gompel

  Verantwoordelijke development & learning performance management, Crelan

6 invloedssferen van de Nieuwe Sales Manager

Je maakt je organisatie maximaal commercieel succesvol door het Nieuwe Sales Management als proces te bekijken in plaats van als functie. Meer details

258 pagina’s | 113 eigen illustraties | 18 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

  Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

 • 11 trends en uitdagingen die invloed hebben op elke onderneming

  Of we het nu willen of niet, elk bedrijf wordt met trends en uitdagingen geconfronteerd! We zitten echt in een decennium van verandering. Wil je meer dan overleven alleen, houd dan rekening met deze 11 ontwikkelingen.

 • Bekijk onze JDI Showreel

  Videomarketing zit in de lift! Door de vele verhalen die we reeds mochten vertellen over onze klanten, hebben we ondertussen al een mooie showreel bij elkaar geraapt. Ontdek hem hier.