Een groeiteam met een “just do it”-mentaliteit

Een groeiteam met een “just do it”-mentaliteit

De Belgische KMO’s zijn de motor van onze economie. Dat geloven we echt. En om die motor optimaal te laten draaien zijn wij er met onze “just do it”-mentaliteit. De partners van JDI sloegen daarom destijds de handen ineen om met hun complementaire kennis een adviesbureau op te richten. De pragmatische resultaatgerichte aanpak is gaandeweg meer en meer grotere internationale bedrijven gaan charmeren.

Een groeiteam met een just do it mentaliteit
JDI heeft jarenlange ervaring met de groei van KMO's

Practice what you preach!

Door onze jarenlange ervaring bij verschillende klanten van allerlei pluimages weten we wat werkt en wat niet. Maar we weten ook dat er geen fix-all solution is. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en elke klant verdient zijn eigen aanpak.

Haal je ons aan boord, dan krijg je de strategische, tactische en operationele ondersteuning die je nodig hebt om je groeiambities waar te maken. Van ons geen vrijblijvend advies, maar de drive en de goesting om samen resultaten te behalen. Geen knip- en plakwerk dus, maar realisten die je eigen team aanvullen en virtueel deel uitmaken van je organisatie.

JDI-ers werken volgens 5 groeiwaarden

van Goesting

De G van goesting staat voor de drive die we hebben om die extra mijl voor je te lopen. Om je nieuw verhaal van begin tot einde samen te schrijven en je zaak te zien groeien.

van Resultaat

Resultaatgerichter dan dit vind je zelden. En dat op een duurzame manier, omdat we – in alle ambitie en met focus op kwaliteit – het menselijke altijd meenemen in je verhaal.

van Ondernemend

‘Ondernemers voor groei’ is tweeledig: wij co-creëren met zelfstandige ondernemers en al wie ondernemend is in zijn functie. Als je maar zin voor initiatief hebt, verrassend bent en out of the box denkt. Zoals wij.

van Eerlijk

In al onze contacten zijn wij recht voor de raap. We praten je niet naar de mond, maar zoeken naar oplossingen aangepast aan de situatie in jouw organisatie. Dat vergt vertrouwen in elkaar, maar werkt het efficiëntst.

van In Team

Wij willen als virtueel verlengstuk van jouw organisatie functioneren om ‘in team’ te werken en samen jouw groeiambitie te realiseren. We, dat is telkens minstens één JDI-er met toegang tot het collectief geheugen van het volledige JDI-team. Zo ben jij optimaal op weg naar groei.

Gecertificeerd partner

Door de jaren heen hebben we al vele partnerships en certificaten bekomen die het voor onze klanten nog interessanter maken om met JDI in zee te gaan.

JDI is een gecertificeerd partner van Hopin, insights, google adwords en andere

Insights Discovery geeft met behulp van een eenvoudige kleurentaal inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete handvatten voor de ontwikkeling van effectiviteit op individueel, team- en organisatieniveau.

Word gevonden in online zoekresultaten en gebruik Google Ads om uw bedrijf makkelijk te promoten.

Hubspot zijn softwareproducten voor inkomende marketing, verkoop en klantenservices. Je kan er makkelijk emails in programmeren en al je klantencontacten mee opvolgen.

Wil je als ondernemer financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren, dan moet je met een erkende partner werken. En JDI is er zo eentje!

Ook als je onderneming in Wallonië is gevestigd, kan je financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Dit doe je dan via de cheques entreprises.

De subsidie van de werkbaarheidscheque helpt je om inzicht te krijgen in je organisatie en om een plan op te maken waarbij de manier van werken energie geeft in plaats van energie vraagt. Je kan tot 60% van de investering in werkbaar werk laten subsidiëren.

ICF is het kwaliteitslabel voor professionele coaches uitgegeven door de International Coaching Federation. ICF-coaches werken tegen de hoogste ethische en kwalitatieve standaarden.

Team

Luc Van Utterbeeck

Strategie Expert

Patrick Desaeyer

Talent & Organisatie Expert

Nico Ivens

Sales 4.0 Expert

An Arnauts

Content Expert

An Melis

Talent & Organisatie Expert

Bart Gielen

MarCom Expert

Chris Timmermans

Web Development & Advertising Expert

Christine Esteingeldoir

Talent & Organisatie Expert

Cindy Bottu

Talent & Organisatie Expert

Dominik Dhollander

Talent & Organisatie Expert

Ellyne Temmerman

MarCom Expert

Els Aelbrecht

Talent & Organisatie Expert

Erik Hubin

Creative Expert

Eva Franckx

Graphic Expert

Greet Daniels

Talent & Organisatie Expert

Hardwig Aerts

MarCom Expert

Ilse Lenaerts

Talent & Organisatie Expert

Inge Vandyck

Office Expert

Isabel Springuel

Graphic Expert

Jolijn Vannuffelen

MarCom Expert

Martine Gorissen

Talent & Organisatie Expert

Peter Joos

Talent & Organisatie Expert

Petra Andries

Content Expert

Quinten Heeren

Digital & Data Marketing Expert

Sofie Vanderhaeghe

Talent en Organisatie Expert

Ontdek hoe ENGIE België en JDI een baanbrekende strategie lanceerden
Stefanie Vanmeerbeek

MarCom Expert

Stevie Jacobs

MarCom Expert

Thijs Morissens

Graphic Expert

Tim Vloebergh

Social Media Expert

Tom Florquin

MarCom Expert

Valérie De Schutter

Graphic Expert

Wendy De Vries

Talent & Organisatie Expert

Gipsy Van Utterbeeck

Chief Heart Expert

Jij?

Ben jij onze nieuwe leuke collega? Stuur ons een mailtje 👇