Groei-inspiratie

 • Maak nu gebruik van de kmo-portefeuille

  Weinig tijd? Klik door naar: Meerwaarde van een strategisch klankbord Het belang van je eigen verhaal: succesvolle start met kmo-portefeuille Waarvoor de kmo-portefeuille subsidies geeft Toegevoegde waarde van JDI als geregistreerd dienstverlener De kmo-portefeuille: praktisch Meerwaarde van een strategisch klankbord Je ontvangt pas subsidies uit [...]

 • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

  Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

 • Welke leider wil jij (vandaag) zijn?

  Voor de beste resultaten passen sterke leiders hun leiderschapsstijl aan naargelang de situatie en de medewerker. Iedereen kan dat leren: lees hier hoe.

 • Employer branding: een must voor elk bedrijf

  Als er 1 ding is dat de digital natives als een bloedhond van ver kunnen detecteren, dan is het social media fakeness. Blijf dus, ook in je employer branding, real. Wij tonen je hoe je dat doet.

 • Waarom andere bedrijven wel talent vinden

  Hoe ga jij, in de huidige War for Talent, nog het nodige talent vinden om je organisatie te laten groeien? Om de instroom naar je bedrijf te verhogen is het belangrijk om al je touchpoints met (potentiële) werknemers te evalueren.

 • Zoek mensen, geen cv’s

  Wist je dat het sollicitatieprocess nood heeft aan een update? Het sollicitatiegesprek is immers het eerste offline touchpoint die potentiële werknemers hebben met je bedrijf. Wij geven je tips en tricks!

 • 11 trends en uitdagingen die invloed hebben op elke onderneming

  Of we het nu willen of niet, elk bedrijf wordt met trends en uitdagingen geconfronteerd! We zitten echt in een decennium van verandering. Wil je meer dan overleven alleen, houd dan rekening met deze 11 ontwikkelingen.

 • Scoren met deze 10 vormen van videomarketing

  Video’s zelf zijn drempelverlagend, maar de drempel richting video content maken is voor vele toch een stapje te hoog. Geen nood. Wij inspireren je met 10 vormen van video marketing.

 • Insights Discovery: via zelfkennis naar een duurzaam resultaat

  Bedrijven bestaan alleen dankzij mensen. Ze zijn dan ook onze waardevolste assets. Insights Discovery helpt mensen via zelfkennis beter verbinding maken met andere en leidt zo tot meer en duurzamer resultaat. Betrokken, enthousiaste medewerkers geven je onderneming vleugels en met het Insights-model neemt je groei een absolute vlucht.

 • Bekijk onze JDI Showreel

  Videomarketing zit in de lift! Door de vele verhalen die we reeds mochten vertellen over onze klanten, hebben we ondertussen al een mooie showreel bij elkaar geraapt. Ontdek hem hier.