Groei-inspiratie

 • Wat als arbeiders willen doorgroeien naar leidinggevende

  Ontdek hoe een gericht traject werknemers kan voorzien van essentiële vaardigheden, coaching en praktijkervaring om effectieve leiders te worden. Overbrug de kloof tussen huidige capaciteiten en leiderschapsvereisten voor een succesvolle transformatie naar een leidinggevende rol.

 • Ontwerp je droomwebsite: Prangende vragen en creatieve inspiratie

  Leer hoe je je eigen website ontwerpt, krijg antwoorden op prangende vragen en laat je inspireren door enkele van onze eigen creaties. Ontdek het geheim van een verbluffende online aanwezigheid!

 • Meester van de minuut: De sleutel tot online zichtbaarheid

  Ontdek de kracht van video marketing! Leer waarom video's essentieel zijn voor je marketingstrategieën, hoe ze conversies verhogen en SEO-voordelen bieden. Klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen?

 • Tussen productie en pakjeschaos door: waarmee kampen teamcoaches op de productievloer?

  In de razendsnelle wereld van productie en logistiek staan teamcoaches continu onder druk om hun team tijdig kwaliteit te laten leveren. Welke uitdagingen houden teamcoaches vandaag de dag wakker?

 • Sociale media strategisch inzetten voor B2C én B2B

  Heel simpel gesteld: met social selling ontwikkel je relaties als onderdeel van je verkoop- én aanwervingsproces. Sociale media bieden de efficiëntste een gemakkelijkste manier om meer mensen uit je doelgroepen te bereiken. En dat groter bereik heb je nodig om postcorona terug voluit te gaan voor groei. Helaas pakken de meeste Vlaamse ondernemingen [...]

 • Scoren met deze 10 vormen van videomarketing

  We dagen je uit om eens te kijken hoe lang je op het internet kan scrollen zonder een video tegen te komen. 5 minuten? 20 seconden? Beelden flitsen ons om de oren. Ze zijn heerlijk entertainment tijdens het wachten op de bus maar ze verhogen ondertussen ook onze brand awareness, positionering en kunnen ons echt [...]

 • Maak nu gebruik van de kmo-portefeuille

  Weinig tijd? Klik door naar: Meerwaarde van een strategisch klankbord Het belang van je eigen verhaal: succesvolle start met kmo-portefeuille Waarvoor de kmo-portefeuille subsidies geeft Toegevoegde waarde van JDI als geregistreerd dienstverlener De kmo-portefeuille: praktisch Meerwaarde van een strategisch klankbord Je ontvangt pas subsidies uit [...]

 • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

  Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

 • Welke leider wil jij (vandaag) zijn?

  Voor de beste resultaten passen sterke leiders hun leiderschapsstijl aan naargelang de situatie en de medewerker. Iedereen kan dat leren: lees hier hoe.

 • Employer branding: een must voor elk bedrijf

  Als er 1 ding is dat de digital natives als een bloedhond van ver kunnen detecteren, dan is het social media fakeness. Blijf dus, ook in je employer branding, real. Wij tonen je hoe je dat doet.