Digitalisatie: doe meer met minder tijd!

Marketing automation

We brengen de verschillende contactpunten met je klanten in kaart en bekijken hoe je organisatie hierbij steeds waarde kan brengen. Digitale tools kunnen zelfs een extra versnelling brengen als je ze juist gebruikt!

Social selling

Communicaties op sociale media via je medewerkers scoren beter dan standaard communicaties vanuit HR of marketing. Training, bewustmaking en digitale tools helpen om je medewerkers als echte ambassadeurs in te zetten

BI tools

Er is veel data beschikbaar binnen organisaties, maar die zit vaak in verschillende systemen. Dankzij BI tools en artificiële intelligentie krijg je sneller de juiste inzichten om proactief te reageren op een verandering in het gedrag van je klanten.

Het digitaal bedrijf

Ontdek waarom (BIG) data zo belangrijk is, ook voor kleinere organisaties. Ontdek hoe je hiermee concreet aan de slag kan gaan met real-life voorbeelden en tips rond tooling binnen het B2B marketing domein. Mensen, creativiteit en mulitdisciplinariteit maken uiteindelijk het verschil.

Onze data & digitalisatie diensten

We brengen de verschillende contactpunten met je klanten in kaart en bekijken hoe je organisatie hierbij steeds waarde kan brengen. Digitale tools kunnen zelfs een extra versnelling brengen.

Ga op zoek naar relevante connecties om een langdurige vertrouwensrelatie mee op te bouwen. De kracht van netwerken… maar dan via social media! Up your selling game? Ontdek onze oplossingen.
Er is veel data beschikbaar binnen organisaties, maar die zit vaak in verschillende systemen. Dankzij BI tools en artificiële intelligentie krijg je sneller de juiste inzichten om proactief te reageren op een verandering in het gedrag van je klanten.
We brengen je netwerkmogelijkheden naar een hoger niveau en maken er een doordacht plan van via een online event. Niet alleen zijn de resultaten zeer meetbaar, je bekomt een hele hoop extra content om nieuwe leads mee te genereren.

Onze partners

Word gevonden in online zoekresultaten en gebruik Google Ads om uw bedrijf makkelijk te promoten.
Hopin is een all-in-one videostreamingplatform voor online events met een heel gebruiksvriendelijke user interface. De mogelijkheden voor hybride en online conferenties zijn eindeloos. Ook online netwerken en integratie van third-party applicaties zoals Kahoot, Miro, Slido, Syncwords, enz. zijn mogelijk.
Hubspot zijn softwareproducten voor inkomende marketing, verkoop en klantenservices. Je kan er makkelijk emails in programmeren en al je klantencontacten mee opvolgen.

Verder sparren over digitale marketing?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • Onze ervaring met JDI was zeer goed. De contacten, samenwerking en opvolging verliepen quasi perfect. De project manager voor ons project was zeer performant en ook flexibel om snel te kunnen schakelen bij plots opduikende probleempjes.

  Luc Moons

  IT Manager Politie Zone Brussel

Digitalisering. Je kunt niet meer zonder. Maar waar begin je? En hoe?

Ontdek hoe bepalend digitalisering zal zijn voor de toekomst van je zaak. En hoe je met 13 pragmatische bouwstenen aan de slag kunt gaan. Van de fundering tot een prettig interieur: elke bouwsteen die je aanpakt zal zorgen voor groei. Gegarandeerd. Meer details

278 pagina’s | 108 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Meester van de minuut: De sleutel tot online zichtbaarheid

  Ontdek de kracht van video marketing! Leer waarom video's essentieel zijn voor je marketingstrategieën, hoe ze conversies verhogen en SEO-voordelen bieden. Klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen?

 • Scoren met de inhoud van je event: Tips voor een onvergetelijk bedrijfsevenement

  Ontdek essentiële tips voor de inhoud van een onvergetelijk bedrijfsevenement. We duiken in de drie belangrijkste soorten bedrijfsevents en helpen je om de juiste inhoud voor je vooropgestelde doelen te behalen.

 • Budgetteren voor events: Voorkom dat kosten de pan uit swingen

  Ontdek essentiële tips voor het efficient beheren van je evenementenbudget. Van belangrijke kostenposten tot tried-and-true strategieën om binnen budget te blijven, onze gids zorgt ervoor dat je volgende event (financieel) succesvol is.