Meer impact door nieuw talent aan te trekken, medewerkers en teams verder te ontwikkelen en je organisatie te transformeren!

Strategisch advies

Trek de juiste mensen aan door je waarden en authenticiteit uit te stralen via de nieuwste communicatietechnieken.

Opleiding talent en ontwikkeling medewerkers

Stimuleer je werknemers door levenslang bij te leren aan de hand van talentontwikkeling, training & coaching.

sales en marketing

Sterke teams zetten sterke resultaten neer. Vertrouwen, conflictbemiddeling, verantwoordelijkheidszin en betrokkenheid zijn cruciaal.

sales en marketing

Help je medewerkers te begrijpen met waar de organisatie nu staat en in de toekomst naartoe moet gaan voor een optimale samenwerking.

Onze groeimethodologie

Hoe meer groei, hoe meer vertakkingen die je uit het oog kan verliezen. Bouw je teams uit met de juiste personeelsopleidingen. Zo geeft je organisatie meer energie dan ze vraagt. En dan heb jij weer je ogen vrij voor nieuwe opportuniteiten. In deze War for Talent is het noodzakelijk om talent te vinden, te vormen en te houden.

Onze trajecten

Trek nieuwe mensen en toptalent aan naar jouw organisatie dankzij employer branding, talent marketing en ambassadeurs.

Elk bedrijf wil graag gemotiveerde en geëngageerde medewerkers. Dit kan door hun talenten aan te scherpen dankzij ons gamma aan personeelsopleidingen en trajecten zoals oa. leiderschapstraining, Insights en persoonlijke coaching van je medewerkers.

Teams zijn de motor van je organisatie. Om ervoor te zorgen dat deze een goed geoliede machine is bieden wij trajecten op maat, van startende en nieuwe teams tot high-performing teams.

Om verandering te borgen in jouw organisatie helpen wij jou ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn is met waar de organisatie nu staat en in de toekomst naartoe moet gaan..

Verder sparren over je organisatie?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • JDI heeft op een fantastische manier bijgedragen aan de ondersteuning en begeleiding van onze managers in een context van grote veranderingen. Het creatief inspelen op en mee bouwen aan ons verhaal, de enorme flexibiliteit om inhoudelijke en praktische oplossingen aan te reiken, de zin voor co-creatie en het enthousiasme van JDI hebben ons in dit gezamenlijk project het gevoel gegeven een echte “partner” te zijn en geen “gewone klant”.

  Marleen Van Gompel

  Verantwoordelijke development & learning performance management, Crelan

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei. Meer details

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Wat als arbeiders doorgroeien naar leidinggevende

  Ontdek hoe een gericht traject werknemers kan voorzien van essentiële vaardigheden, coaching en praktijkervaring om effectieve leiders te worden. Overbrug de kloof tussen huidige capaciteiten en leiderschapsvereisten voor een succesvolle transformatie naar een leidinggevende rol.

 • Tussen productie en pakjeschaos door: waarmee kampen teamcoaches op de productievloer?

  In de razendsnelle wereld van productie en logistiek staan teamcoaches continu onder druk om hun team tijdig kwaliteit te laten leveren. Welke uitdagingen houden teamcoaches vandaag de dag wakker?

 • Welke leider wil jij (vandaag) zijn?

  Voor de beste resultaten passen sterke leiders hun leiderschapsstijl aan naargelang de situatie en de medewerker. Iedereen kan dat leren: lees hier hoe.