Meer impact door nieuw talent aan te trekken, medewerkers en teams verder te ontwikkelen en je organisatie te transformeren!

Strategisch advies

Trek de juiste mensen aan door je waarden en authenticiteit uit te stralen via de nieuwste communicatietechnieken.

Opleiding talent en ontwikkeling medewerkers

Stimuleer je werknemers door levenslang bij te leren aan de hand van talentontwikkeling, training & coaching.

sales en marketing

Sterke teams zetten sterke resultaten neer. Vertrouwen, conflictbemiddeling, verantwoordelijkheidszin en betrokkenheid zijn cruciaal.

sales en marketing

Help je medewerkers te begrijpen met waar de organisatie nu staat en in de toekomst naartoe moet gaan voor een optimale samenwerking.

Onze groeimethodologie

Hoe meer groei, hoe meer vertakkingen die je uit het oog kan verliezen. Bouw je teams uit met de juiste personeelsopleidingen. Zo geeft je organisatie meer energie dan ze vraagt. En dan heb jij weer je ogen vrij voor nieuwe opportuniteiten. In deze War for Talent is het noodzakelijk om talent te vinden, te vormen en te houden.

Onze trajecten

Trek nieuwe mensen en toptalent aan naar jouw organisatie dankzij employer branding, talent marketing en ambassadeurs.

Elk bedrijf wil graag gemotiveerde en geëngageerde medewerkers. Dit kan door hun talenten aan te scherpen dankzij ons gamma aan personeelsopleidingen en trajecten zoals oa. leiderschapstraining, Insights en persoonlijke coaching van je medewerkers.

Teams zijn de motor van je organisatie. Om ervoor te zorgen dat deze een goed geoliede machine is bieden wij trajecten op maat, van startende en nieuwe teams tot high-performing teams.

Om verandering te borgen in jouw organisatie helpen wij jou ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn is met waar de organisatie nu staat en in de toekomst naartoe moet gaan..

Verder sparren over je organisatie?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • Dankzij JDI is Cegeka erin geslaagd een duidelijke business development methodiek te definiëren in een handleiding die een vermenging is van wat JDI als best practices aanreikt en de concrete tips & tricks die binnen Cegeka al bestonden. Deze handleiding moet nieuwe en bestaande medewerkers toelaten meer efficiënt aan business development te doen. Alleen zouden we hier niet in geslaagd zijn – dus dank je wel JDI voor de coaching en vormgeving van deze aanpak!

  Johan Lybaert

  VP Application Division Social Impact, Cegeka

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei. Meer details

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Tussen productie en leverchaos door: waarmee kampen teamcoaches op de werkvloer?

  In de razendsnelle wereld van productie en logistiek staan teamcoaches continu onder druk om hun team tijdig kwaliteit te laten leveren. Welke uitdagingen houden teamcoaches vandaag de dag wakker?

 • Welke leider wil jij (vandaag) zijn?

  Voor de beste resultaten passen sterke leiders hun leiderschapsstijl aan naargelang de situatie en de medewerker. Iedereen kan dat leren: lees hier hoe.

 • Employer branding: een must voor elk bedrijf

  Als er 1 ding is dat de digital natives als een bloedhond van ver kunnen detecteren, dan is het social media fakeness. Blijf dus, ook in je employer branding, real. Wij tonen je hoe je dat doet.