Meer impact door leiderschapstraining, coaching en opleiding van je medewerkers

Leiderschapstrajecten

 • Start-to-lead programma

  Ben je net leidinggevenden geworden en ben je nog niet 100% zeker over je leiderschapsvaardigheden? Het Start-to-Lead traject helpt je om je teams, ook ...

 • People management programma

  Ervaren leidinggevenden helpen hun teams door hen ook in veranderende tijden richting te geven. Ze kunnen hen enthousiasmeren, ondersteunen en wendbaar …

 • Executive programma

  Het JDI-executive programma is speciaal ontworpen om ervaren directieleden te helpen om hun teams in veranderende tijden weer richting te geven, …

Andere opleidingen

 • Individuele coaching

  Met individuele coaching kan je je talenten, je potentieel en je valkuilen tot ontwikkeling brengen onder begeleiding van een gecertificeerde coach. …

 • Insights Discovery persoonlijke groei

  Leer jezelf kennen en ga met die zelfkennis aan de slag om op een betere manier verbinding te maken met andere. Insights Discovery laat …

Persoonlijke groei: worden wie je echt wil zijn

Iedereen heeft de mond vol van groei. Maar naast professionele groei is ook persoonlijke groei zeer belangrijk. Wil je er echt voor gaan? Begin dan bij jezelf. Ontdek hoe je je persoonlijke missie kan waarmaken, wat je te doen staat om als mens te groeien, wat je hieraan zelf kan doen en hoe je je groei als ondernemer kan versnellen.

Onze trajecten

Zowel beginnende als ervaren leidinggevenden hebben nood aan verdieping van kennis en vaardigheden om hun teams in veranderende tijden richting te geven, te enthousiasmeren, te ondersteunen en wendbaar te maken. Samen met de klant ontwikkelden we trajecten op maat in functie van de behoeften van het team. Daarnaast hebben we een 3-tal bewezen programma’s:

Het Insights-model leert mensen via zelfkennis op een betere manier verbinding maken met andere mensen. Het is een middel om in een professionele context samen sneller, beter en duurzamer resultaat te behalen.

Meer dan 20 jaar geleden ontwikkelden Andrew en Andi Lothian deze methodologie op basis van psychologische inzichten van Carl Jung. Hun uitgangspunt is dat alle mensen uniek zijn, diepgewortelde voorkeuren hebben en daardoor een bepaalde kijk op situaties.

Insights toont de invloed van die voorkeuren op je leiderschapsstijl, op je omgang met anderen en je toegevoegde waarde voor een team. Als je deze kent, kan je ook beter contact maken met anderen. Heb je een beter contact, redeneren zij, zal je ook beter samenwerken.

Insights onderscheidt 4 basisgedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt.

Individuele coaching is een krachtige methodiek om je talenten, je potentieel en je valkuilen tot ontwikkeling te brengen onder begeleiding van een gecertificeerde coach.

Bij een individueel coachingtraject staan doelstellingen voor professionele ontwikkeling van de coachee centraal. Het opstellen uitwerken en behalen van deze doelen op maat van de coachee vormen het onderwerp van een aantal sessies waarbij meestal gestart word met een overleg in tripartite tussen coach, werkgever en coachee waarbij elke partij specifieke rollen te behartigen heeft.

Verder sparren over je leadershiptrajecten?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • Dankzij JDI is Cegeka erin geslaagd een duidelijke business development methodiek te definiëren in een handleiding die een vermenging is van wat JDI als best practices aanreikt en de concrete tips & tricks die binnen Cegeka al bestonden. Deze handleiding moet nieuwe en bestaande medewerkers toelaten meer efficiënt aan business development te doen. Alleen zouden we hier niet in geslaagd zijn – dus dank je wel JDI voor de coaching en vormgeving van deze aanpak!

  Johan Lybaert

  VP Application Division Social Impact, Cegeka

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei. Meer details

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • In 4 stappen naar een positieve feedbackcultuur

  In een feedbackcultuur voelen werknemers zich comfortabel om met regelmaat feedback te vragen en te geven. Feedback is namelijk noodzakelijk binnen een organisatie wanneer deze echt wil inzetten op zelfsturende sterke teams. Het is een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. En de kers op de taart: in sterke teams gaat gezamenlijk duurzaam resultaat voor op persoonlijk [...]

 • Insights Discovery: via zelfkennis naar een duurzaam resultaat

  Bedrijven bestaan alleen dankzij mensen. Ze zijn dan ook onze waardevolste assets. Insights Discovery helpt mensen via zelfkennis beter verbinding maken met andere en leidt zo tot meer en duurzamer resultaat. Betrokken, enthousiaste medewerkers geven je onderneming vleugels en met het Insights-model neemt je groei een absolute vlucht.

 • Welke leider wil jij (vandaag) zijn?

  Voor de beste resultaten passen sterke leiders hun leiderschapsstijl aan naargelang de situatie en de medewerker. Iedereen kan dat leren: lees hier hoe.