Communicatie die tot bij je doelgroep terechtkomt, die opvalt, converteert en blijft hangen!

Strategie

Zijn jouw marketingacties en strategie nog steeds de beste? Brengt je team nog steeds originele ideeën?

Marketing

Van marketingplan opstellen tot je positionering scherp zetten. Wij gaan van opvallen met employer branding tot het uitwerking van creatieve campagnes.

Data & digitale tools

Werk niet harder maar werk slimmer. Via marketing automation, BI-tools en artificiële intelligentie zorgen we voor maximale impact versus minimale effort. Wij zorgen voor training, bewustmaking en de nodige tools.

Relevant blijven in deze snel veranderende tijden

Je merk uitbouwen, meer awareness genereren, je sales verhogen of relevant blijven. Het is allemaal noodzakelijk wil je blijven groeien en impact maken bij je klanten. Je marketing en communicatie zijn dus cruciaal voor de voortzetting van je business.

Onze marketing diensten

Bekijk hoe je doelpubliek met jouw organisatie in contact komt aan de hand van een customer journey oefening. Bepaal vervolgens waar je het verschil kunt maken ten opzichte van je concurrenten en hoe je je klanten positief kunt verrassen. We helpen je ook om de juiste KPIs te stellen en een actieplan op te stellen.
We gaan niet uit van veronderstellingen maar onderzoeken wat je klanten nu echt willen. Aan de hand van interessante klantensurveys zoek we uit: Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen, wat zeggen ze over jou?
Weet wie je doelpubliek is met een gedetailleerde buyer persona en zorg dat ze je gemakkelijk kunnen vinden dankzij herkenbare content. Jouw duidelijke value proposition is de oplossing voor het probleem van je klant.
Door de juiste content en SEO kan je van je website een echte leadgeneratiemachine maken. Je trekt potentiële klanten aan, je creëert online credibiliteit engaat in interactie met hen aan de hand van marketing automation.
Marketing zorgt niet alleen voor nieuwe klanten maar marketing kan ook je huidige medewerkers meer betrekken en potentiële medewerkers vinden. We versterken jouw employer branding met strategie, video & marketing.
Een mooie website is één, gevonden worden in Google is twee. Wij kunnen jouw website doorlichten en kijken waar er mogelijkheden tot verbetering zijn om goed te scoren in de Search Engine Results Page (SERP). Wij geven handenvol tips om op die eerste pagina te landen en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw website ver boven de competitie komt te staan.
Zorg dat mensen je herinneren dankzij originaliteit. Een frisse kijk op je bedrijf dankzij een vernieuwende campagne? Extra hulp voor je marketingteam? Videocreatieen andere assets voor je campagnes? Het kan allemaal! We bedenken graag in co-creatie het volledige concept van je volgende campagne en ondersteunen die met gerichte marcom tactics.
Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram,… Elk platform heeft zijn specifieke identiteit, profiel van gebruikers en communicatiemogelijkheden. Gebruik ze ten volle met een content plan en kalender. JDI wijst je de weg en geeft je tips en tricks, of kan al je social media kanalen beheren.

Verder sparren over je communicatie?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • De samenwerking met JDI verloopt steeds zeer vlot. Hun “no nonsense” aanpak werkt verhelderend en zorgt voor duidelijke verwachtingen.

  Peter Dewever

  Sales Manager, Remmicom

Iedereen aan de verkoop

In 6 stappen maak je je organisatie volledig klantgericht en maximaliseer je het verkoopsucces van alle teams. Meer details

410 pagina’s | 173 eigen illustraties | 16 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

  Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

 • Scoren met deze 10 vormen van videomarketing

  Video’s zelf zijn drempelverlagend, maar de drempel richting video content maken is voor vele toch een stapje te hoog. Geen nood. Wij inspireren je met 10 vormen van video marketing.

 • Event communicatie: Hoe trek je publiek naar je evenement?

  Ontdek de sleutel tot succesvolle event communicatie en leer hoe je effectief publiek aantrekt naar je evenementen. We overlopen de essentiële stappen van precommunicatie tot aftercommunicatie, met praktische tips over doelgroepbepaling, boeiende content, multichannel strategieën, en meer.