Meer impact door optimale communicatie en samenwerking binnen je team

 • Growth mindset voor teams

  Teams met een growth mindset vertonen meer volharding. Ook bij tegenslag! Ze leggen meer focus op het leerproces en dragen …

 • Insights team ontwikkeling

  Alle artificiële intelligentie ten spijt: bedrijven bestaan alleen dankzij mensen. Meer nog: mensen zijn de waardevolste asset van je bedrijf. Met betrokken, …

 • New teams programma

  Met de agile mindset in het achterhoofd is het vormen van nieuwe teams een noodzaak. Wendbare, sterke teams zijn onmisbaar voor een …

 • High performing teams programma

  Bestaande teams die meer richting zelfsturing willen evolueren of probleemteams waar spanningen de goede samenwerking verhindert, kunnen zeer …

Sterke teams, sterke organisatie!

Dankzij innovatie is het bedrijfslandschap voortdurend in verandering en je hebt mensen nodig die mee willen gaan met je visie. Roest niet vast in functieomschrijvingen en lijstjes met eisen, want binnen de 3 jaar bestaat die functie misschien niet meer. Een wendbaar bedrijf is een sterk bedrijf en dat begint bij de wendbaarheid  en teamprestaties van je mensen.

Onze trajecten

Hoe breng je je teams van een statische naar een groeimindset? En welke hefbomen kan je hiervoor gebruiken?

Teams met een groei mindset vertonen meer volharding (ook bij tegenslag), leggen meer focus op het leerproces en dragen meer bij aan een gemeenschappelijk doel. Daarnaast ontwikkelen zij een grotere organisatiebetrokkenheid en kijken meer vanuit organisatieperspectief.

Wanneer je merkt dat er binnen je teams problemen niet kunnen worden uitgesproken en dat er weinig vertrouwen is onder de teamleden, dan heb je nood aan een Insights Discovery oefening. Deze tried and true methodologie zorgt ervoor dat teamleden elkaar beter leren kennen en het geeft hun inzichten in hoe ze beter kunnen samenwerken of waarom dezelfde spanningen altijd maar weerkeren. Tijdens een
Insights Discovery oefening moet je letterlijk kleur bekennen.

Ben je een team dat nog niet heeft samengewerkt? Ervaar je nog te weinig vertrouwen onder de teamleden? Ben je klaar om elkaar als team beter te leren kennen? Met de agile mindset in het achterhoofd is het vormen van nieuwe teams een noodzaak. Wendbare, sterke teams zijn onmisbaar voor een gezond bedrijf en hoe meer een bedrijf groeit, hoe meer nieuwe teams er nodig zullen zijn. Nieuwe teams moeiteloos laten starten en nieuwe of nieuw samengestelde teams optimaler laten samenwerken lukt beter met het New Teams traject van JDI.

Ben je onderdeel van een team dat zit met problemen die niet uitgesproken worden? Of ervaar je als teamleader nog te weinig vertrouwen en concrete afspraken onder de teamleden? Ben je als CEO of HR-manager klaar om het beste uit je teams te halen en zo je bedrijf die (nodige) boost te geven? Dan is dit interactieve traject iets voor jou!

Verder sparren over je teams?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • Dankzij JDI is Cegeka erin geslaagd een duidelijke business development methodiek te definiëren in een handleiding die een vermenging is van wat JDI als best practices aanreikt en de concrete tips & tricks die binnen Cegeka al bestonden. Deze handleiding moet nieuwe en bestaande medewerkers toelaten meer efficiënt aan business development te doen. Alleen zouden we hier niet in geslaagd zijn – dus dank je wel JDI voor de coaching en vormgeving van deze aanpak!

  Johan Lybaert

  VP Application Division Social Impact, Cegeka

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei. Meer details

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Zoek mensen, geen cv’s

  Wist je dat het sollicitatieprocess nood heeft aan een update? Het sollicitatiegesprek is immers het eerste offline touchpoint die potentiële werknemers hebben met je bedrijf. Wij geven je tips en tricks!

 • Insights Discovery: via zelfkennis naar een duurzaam resultaat

  Bedrijven bestaan alleen dankzij mensen. Ze zijn dan ook onze waardevolste assets. Insights Discovery helpt mensen via zelfkennis beter verbinding maken met andere en leidt zo tot meer en duurzamer resultaat. Betrokken, enthousiaste medewerkers geven je onderneming vleugels en met het Insights-model neemt je groei een absolute vlucht.

 • Wat als arbeiders willen doorgroeien naar leidinggevende

  Ontdek hoe een gericht traject werknemers kan voorzien van essentiële vaardigheden, coaching en praktijkervaring om effectieve leiders te worden. Overbrug de kloof tussen huidige capaciteiten en leiderschapsvereisten voor een succesvolle transformatie naar een leidinggevende rol.