De loftstudio’s als uniek decor voor webinars, livestreams & social media

Door de samenwerking met onze partner (en buur) LofttoBe zijn de loftstudio’s ontstaan. JDI brengt zijn audiovisuele kennis en LofttoBe het inspirerende decor. Webinars, livestream, social media content en een multicamera setup zijn mogelijk.

Jij geeft ons de uitdaging, wij pakken ze met beide handen aan.

De loftstudio’s als uniek decor voor webinars, livestreams & social media

loftstudio voor webinars, livestream, social media
Green key studio

Een veelzijdige studio met oneindig veel mogelijkheden. Ideaal voor webinars of productvideo’s.

LofttoBe Industriall loft

Kies één van onze studio’s die past bij jouw stijl en de communicatie die je brengt naar je doelpubliek.

LofttoBe The Roots

Hier is er ruimte om te dromen. In deze grote ruimte zijn ook multicamera setups mogelijk.

Zij genoten reeds van onze audiovisuele diensten

Green key voor professionele webinars

Vergeet presenteren via Zoom of Teams, met een lelijke achtergrond, slides die moeilijk leesbaar zijn en audio die niet stabiel is.

 • De groene wanden worden in postproductie vervangen door een mooie achtergrond en gefinetunede slides
 • Presenteren kan met een autocue, waarbij je net zoals een nieuwslezer je volledige tekst kan aflezen.
 • It’s not live! De opname kan ten alle tijden stilgelegd worden na een foutje en heropgestart zonder problemen. The magic of editing plakt alles nadien naadloos aan elkaar.

Interactieve livestream
voor al je klanten

Een leuke livestream zorgt voor interactie met je publiek (hallo nieuwe klanten) en een veel groter bereik dan dat je face2face een evenement zou houden. Social media platformen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram geven in hun algoritme ook de voorkeur aan live video-content dus je zal ook meer opvallen en je kunnen onderscheiden van je concurrentie. Positioneer je als de thought leader in je sector want livestreams zijn eigenlijk makkelijker en betaalbaarder dan je zou denken!

 • De JDI livestream setup is mobile. Gebruik je één van de loftstudio’s voor een professionele stream of zenden we uit vanuit je eigen kantoor? Onze productiemedewerkers ondersteunen je van a tot z.
 • Heb je zelf slides? Perfect. Laat je de JDI grafische ontwerpers er graag even naar kijken? Ook goed!
 • We werken samen met verschillende streamingplatformen waaronder Sessions en Streamyard. Met hun online interactieve tools houden we je livestream levendig.

Social media content met impact

Social media blijft hot en zeker voor talentwerving is het een echte must have. Gen Z komt deze jaren aan de beurt als consument en als werknemers en deze digital natives zoeken ze alles op. Wees dus maar zeker dat, nog voor ze je vacature volledig hebben doorlezen, ze je al hebben gevonden op LinkedIn. Het is daarom noodzaak om hen ook daar van de juiste content te voorzien.

 • Heb je zelf een idee dat wij moeten uitwerken of verwacht je van ons een volledig social media plan? Laat ons samen rond de tafel gaan zitten.
 • Testimonials van tevreden medewerkers, interviews met klanten, aftermovies, interne communicaties, kookrecepten, bedrijfsvideo’s, employer branding campagnes….you name it, we did it!
 • Onze productie is mobiel. Geniet van een ongekende service in de loftstudio’s met catering of laat ons tot bij jou komen voor sterke video’s op maat.

Meer weten over onze loftstudios?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Laat je inspireren

 • Bekijk onze JDI Showreel

  Videomarketing zit in de lift! Door de vele verhalen die we reeds mochten vertellen over onze klanten, hebben we ondertussen al een mooie showreel bij elkaar geraapt. Ontdek hem hier.

 • Sociale media strategisch inzetten voor B2C én B2B

  Heel simpel gesteld: met social selling ontwikkel je relaties als onderdeel van je verkoop- én aanwervingsproces. Sociale media bieden de efficiëntste een gemakkelijkste manier om meer mensen uit je doelgroepen te bereiken. En dat groter bereik heb je nodig om postcorona terug voluit te gaan voor groei. Helaas pakken de meeste Vlaamse ondernemingen [...]

 • Maak nu gebruik van de kmo-portefeuille

  Weinig tijd? Klik door naar: Meerwaarde van een strategisch klankbord Het belang van je eigen verhaal: succesvolle start met kmo-portefeuille Waarvoor de kmo-portefeuille subsidies geeft Toegevoegde waarde van JDI als geregistreerd dienstverlener De kmo-portefeuille: praktisch Meerwaarde van een strategisch klankbord Je ontvangt pas subsidies uit [...]