De loftstudio’s als uniek decor voor webinars, livestreams & social media

Door de samenwerking met onze partner (en buur) LofttoBe zijn de loftstudio’s ontstaan. JDI brengt zijn audiovisuele kennis en LofttoBe het inspirerende decor. Webinars, livestream, social media content en een multicamera setup zijn mogelijk.

Jij geeft ons de uitdaging, wij pakken ze met beide handen aan.

De loftstudio’s als uniek decor voor webinars, livestreams & social media

loftstudio voor webinars, livestream, social media
Green key studio

Een veelzijdige studio met oneindig veel mogelijkheden. Ideaal voor webinars of productvideo’s.

LofttoBe Industriall loft

Kies één van onze studio’s die past bij jouw stijl en de communicatie die je brengt naar je doelpubliek.

LofttoBe The Roots

Hier is er ruimte om te dromen. In deze grote ruimte zijn ook multicamera setups mogelijk.

Zij genoten reeds van onze audiovisuele diensten

Green key voor professionele webinars

Vergeet presenteren via Zoom of Teams, met een lelijke achtergrond, slides die moeilijk leesbaar zijn en audio die niet stabiel is.

 • De groene wanden worden in postproductie vervangen door een mooie achtergrond en gefinetunede slides
 • Presenteren kan met een autocue, waarbij je net zoals een nieuwslezer je volledige tekst kan aflezen.
 • It’s not live! De opname kan ten alle tijden stilgelegd worden na een foutje en heropgestart zonder problemen. The magic of editing plakt alles nadien naadloos aan elkaar.

Interactieve livestream
voor al je klanten

Een leuke livestream zorgt voor interactie met je publiek (hallo nieuwe klanten) en een veel groter bereik dan dat je face2face een evenement zou houden. Social media platformen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram geven in hun algoritme ook de voorkeur aan live video-content dus je zal ook meer opvallen en je kunnen onderscheiden van je concurrentie. Positioneer je als de thought leader in je sector want livestreams zijn eigenlijk makkelijker en betaalbaarder dan je zou denken!

 • De JDI livestream setup is mobile. Gebruik je één van de loftstudio’s voor een professionele stream of zenden we uit vanuit je eigen kantoor? Onze productiemedewerkers ondersteunen je van a tot z.
 • Heb je zelf slides? Perfect. Laat je de JDI grafische ontwerpers er graag even naar kijken? Ook goed!
 • We werken samen met verschillende streamingplatformen waaronder Sessions en Streamyard. Met hun online interactieve tools houden we je livestream levendig.

Social media content met impact

Social media blijft hot en zeker voor talentwerving is het een echte must have. Gen Z komt deze jaren aan de beurt als consument en als werknemers en deze digital natives zoeken ze alles op. Wees dus maar zeker dat, nog voor ze je vacature volledig hebben doorlezen, ze je al hebben gevonden op LinkedIn. Het is daarom noodzaak om hen ook daar van de juiste content te voorzien.

 • Heb je zelf een idee dat wij moeten uitwerken of verwacht je van ons een volledig social media plan? Laat ons samen rond de tafel gaan zitten.
 • Testimonials van tevreden medewerkers, interviews met klanten, aftermovies, interne communicaties, kookrecepten, bedrijfsvideo’s, employer branding campagnes….you name it, we did it!
 • Onze productie is mobiel. Geniet van een ongekende service in de loftstudio’s met catering of laat ons tot bij jou komen voor sterke video’s op maat.

Meer weten over onze loftstudios?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Laat je inspireren

 • Zoek mensen, geen cv’s

  Wist je dat het sollicitatieprocess nood heeft aan een update? Het sollicitatiegesprek is immers het eerste offline touchpoint die potentiële werknemers hebben met je bedrijf. Wij geven je tips en tricks!

 • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

  Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

 • Scoren met deze 10 vormen van videomarketing

  We dagen je uit om eens te kijken hoe lang je op het internet kan scrollen zonder een video tegen te komen. 5 minuten? 20 seconden? Beelden flitsen ons om de oren. Ze zijn heerlijk entertainment tijdens het wachten op de bus maar ze verhogen ondertussen ook onze brand awareness, positionering en kunnen ons echt [...]