Meer impact voor je organisatie, je klanten,  je collega’s dankzij een wendbare strategie!

Strategisch advies

Vertaal je ambities in een inspirerende visie en duidelijke doelstellingen. Met de juiste groeihefbomen mag je durven dromen.

Opleiding talent en ontwikkeling medewerkers

Werk een duidelijke, sterke en wendbare strategie uit van hoe je je dromen wil realiseren. Wij helpen je met je plan!

sales en marketing

Creëer de juiste werven die zorgen voor de juiste impact met de juiste effort. Laat je omringen door de juiste expertise.

Onze groeimethodologie

Als management bepaal je de missie, visie en strategieën voor de waarde die je aan je klanten wil geven. Vervolgens zet je doelstellingen uit en zorg je voor engagement bij je medewerkers om die doelstellingen te vertalen naar hun eigen team en manier van werken. Zo bekom je meer betrokkenheid in je organisatie en een wendbare strategie die makkelijk aan te passen is aan marktveranderingen.

Onze diensten

Klanten en collega’s willen weten waar je voor staat. JDI is er als extern klankbord en maakt de baan vrij voor wat je wilt en waar je naartoe gaat. Je bedrijfsvisie vertalen naar concrete stappen is kinderspel met onze OGSM oefening.

Straal uit wie je wenst te zijn bij je doelpubliek. Zet the name, the fame, the claim & the game goed. Laat je branding connecteren en je positionering overtuigen. Stap 1 naar een winnend merk nu al zetten?

Maak je commerciële organisatie efficiënt met de integratie van sales, marketing en communicatie. Maak keuzes met de toekomst in het achterhoofd.

Even de weg kwijt of nood aan nieuwe ogen? Onze partners putten uit onze collectieve groeiresultaten bij meer dan 100 ondernemingen.

Digitalisering kan je groei versnellen. En dit zowel intern (betere samenwerking, inzichten uit data) als extern (online aanwezigheid, sociale media). Creëer een digitaal alter ego van je bedrijf en zorg dat je gevonden wordt. Ontdek hoe Artificiële Intelligentie of de Metaverse je bedrijf kunnen helpen groeien.

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is een allround groeipartner met een “just do it”-mentaliteit. Dat betekent dat we als team altijd gaan voor resultaat, met een klantgerichte benadering en dit op een pragmatische manier. We gaan altijd met veel goesting op zoek naar hoe iets wél kan, hoe lastig of complex de vraag ook is.

JDI is een allround groeipartner met een “just do it”-mentaliteit. Dat betekent dat we als team altijd gaan voor resultaat, met een klantgerichte benadering en dit op een pragmatische manier. We gaan altijd met veel goesting op zoek naar hoe iets wél kan, hoe lastig of complex de vraag ook is.

JDI helpt ondernemers, kmo's en grote bedrijven met de groei van hun organisatie op vlak van strategie, sales, marketing, digitalisatie, talent ontwikkeling en leiderschap

Verder sparren over je strategie?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • JDI helpt ons inzichten te verwerven in hoe wij het als bedrijf beter kunnen doen. Dankzij de vele verschillende specialisten in vele domeinen kunnen zij snel de juiste personen beschikbaar maken voor een project.

  Igor van Assche

  CEO, Link2Europe

In 4 stappen van AS IS naar TO BE

Jouw visie op de toekomst is ontzettend belangrijk voor de realiteit van je onderneming. Dit boek toont hoe je die visie vormgeeft en vertaalt naar alle delen van je organisatie. Meer details

274 pagina’s | 77 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Wat als arbeiders doorgroeien naar leidinggevende

  Ontdek hoe een gericht traject werknemers kan voorzien van essentiële vaardigheden, coaching en praktijkervaring om effectieve leiders te worden. Overbrug de kloof tussen huidige capaciteiten en leiderschapsvereisten voor een succesvolle transformatie naar een leidinggevende rol.

 • Tussen productie en pakjeschaos door: waarmee kampen teamcoaches op de productievloer?

  In de razendsnelle wereld van productie en logistiek staan teamcoaches continu onder druk om hun team tijdig kwaliteit te laten leveren. Welke uitdagingen houden teamcoaches vandaag de dag wakker?

 • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

  Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.