Oefening

1 dag

Mensen

NL, FR, EN

Masterplan OGSM

Een organisatie waar medewerkers hun schouders mee zetten onder de missie van de organisatie zal altijd betere resultaten boeken. Daarom is het noodzakelijk om, ook aan je medewerkers, de visie, missie en purpose van je organisatie duidelijk te maken en hen ook te laten meedenken over hoe zij hieraan kunnen bijdragen. Ben je klaar voor een concreet plan?

JDI Summer Academy Employer Branding en talent marketing

Voor wie is deze oefening?

Voor organisaties die hun bedrijfsvisie en -missie willen ontwikkelen en vertalen in een duidelijk actieplan voor hun medewerkers.

De oefening in een notendop

Op 1 interactieve en praktijkgerichte sessie bekijken we je huidige visie, missie en purpose en vertalen we deze naar een duidelijk OGSM model met doelgerichte acties.

JDI in een notendop

Programma

Iedereen zinvol samen rond 1 doel

We houden een workshop rond de ontwikkeling van je visie, missie en purpose en vertalen deze in een OGSM-plan. Dit maken we op met oog voor het team met hun prioriteiten en acties.

Verder wordt er samengewerkt op de verankering van de OGSM-aanpak in het bedrijf met gecertifieerde facilitatoren.

Praktisch

Om deelnemers een neutrale locatie aan te bieden, weg van het kantoor, werken we samen met LofttoBe. Hun inspirerende ruimtes geven zuurstof aan elk teamevent.

Stel je vraag

We werken dit traject uit op maat van je noden, situatie en het aantal deelnemers.

Patrick, van Talent & Organisatie helpt je graag verder!

Nico Ivens JDI Summer Academy expert

Tijd om jouw cultuur, normen en waarden te borgen binnen je bedrijf? Schrijf je in!

Hiermee ga je akkoord dat JDI je gegevens verwerkt om je op de hoogte te houden rond je inschrijving.

  • Cultuur & waarden oefening

    JDI’s normen en waarden oefening is ideaal voor organisaties die hun medewerkers willen meekrijgen in hun cultuur om een optimale samenwerking te stimuleren.

  • Verandertraject

    Change is the only constant. Ontdek daarom onze effectieve aanpak voor verandertrajecten. Zo helpen we je bij het succesvol implementeren van …

  • New teams programma

    Met de agile mindset in het achterhoofd is het vormen van nieuwe teams een noodzaak. Wendbare, sterke teams zijn onmisbaar voor een …