Talent vinden door je authenticiteit,
je waarden, je ambassadeurs

 • Ambassadeurs-programma

  Een ambassadeur is een collega die fier is op zijn werk en bedrijf. En dit ook echt uitdraagt: zowel in zijn gedrag als in zijn communicatie, …

 • Employer branding en talent marketing

  De juiste profielen aantrekken voor je organisatie is niet altijd even makkelijk. Om de instroom van nieuw talent naar je vacatures te …

Be the change: evolutie van de arbeidsmarkt in België

Tegen 2030 zullen zo’n 4,5 miljoen werknemers zich moeten bijscholen en zullen 310.000 mensen zich moeten omscholen om een duurzame baan te behouden. Als niet snel daadkrachtige maatregelen worden genomen, zullen in 2030 zo’n 584.000 vacatures niet ingevuld raken.

Wat kan je doen om je voor te bereiden op die grote uitdaging? Bekijk onderstaande video met Jeroen Franssen van Agoria en krijg onmiddellijk nieuwe inzichten.

Onze trajecten

Sollicitanten gedragen zich steeds meer als consumenten. Vooraleer ze solliciteren, willen ze meer weten over jouw organisatie. De cultuur, de missie, de waarden en ook: het imago. Zo wegen ze af of je organisatie bij hen past. Het ligt dan ook voor de hand om toekomstig talent te behandelen als consumenten. En hoe bereik je die? Met marketing. Met talent marketing ben je namelijk in staat om nieuw talenten aan te trekken, die je met de ‘traditionele’ recrutering niet altijd kan bereiken

Elk bedrijf wil graag gemotiveerde en geëngageerde medewerkers. Maar hoe realiseer je dit? En hoe maak je van jouw medewerkers echte ambassadeurs?

Een ambassadeur is een collega die fier is op zijn werk en bedrijf. En dit ook echt uitdraagt: zowel in zijn gedrag als in zijn communicatie, zowel naar klanten als nieuwe collega’s. Een ambassadeur neemt dus een actieve rol op en gaat dus verder dan een tevreden medewerker:

Verder sparren over je talenten?

Laat hier je gegevens achter en je hoort snel van ons:

Current step:Step 1
Step 2
Step 3
Current step:Step 1
Step 2
Step 3
 • Dankzij JDI is Cegeka erin geslaagd een duidelijke business development methodiek te definiëren in een handleiding die een vermenging is van wat JDI als best practices aanreikt en de concrete tips & tricks die binnen Cegeka al bestonden. Deze handleiding moet nieuwe en bestaande medewerkers toelaten meer efficiënt aan business development te doen. Alleen zouden we hier niet in geslaagd zijn – dus dank je wel JDI voor de coaching en vormgeving van deze aanpak!

  Johan Lybaert

  VP Application Division Social Impact, Cegeka

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei. Meer details

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | +20 inspirerende quotes

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: doeners gezocht!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Deze groeiers kennen onze “just do it” mentaliteit

Laat je inspireren

 • Insights Discovery: via zelfkennis naar een duurzaam resultaat

  Bedrijven bestaan alleen dankzij mensen. Ze zijn dan ook onze waardevolste assets. Insights Discovery helpt mensen via zelfkennis beter verbinding maken met andere en leidt zo tot meer en duurzamer resultaat. Betrokken, enthousiaste medewerkers geven je onderneming vleugels en met het Insights-model neemt je groei een absolute vlucht.

 • Employer branding: een must voor elk bedrijf

  Als er 1 ding is dat de digital natives als een bloedhond van ver kunnen detecteren, dan is het social media fakeness. Blijf dus, ook in je employer branding, real. Wij tonen je hoe je dat doet.

 • Waarom andere bedrijven wel talent vinden

  Hoe ga jij, in de huidige War for Talent, nog het nodige talent vinden om je organisatie te laten groeien? Om de instroom naar je bedrijf te verhogen is het belangrijk om al je touchpoints met (potentiële) werknemers te evalueren.