Eerst wat cijfers:

87% van marketeers zeggen dat videomarketing een positieve ROI heeft
18 uur per week is het gemiddelde van mensen die naar online video’s kijken
8/10 van de kijkers zegt dat video een directe impact had op hun aankoop

Videomarketing is dus hot! Vooral in 2021, noodgedwongen door Corona, maar de trend zet zich ook door in 2022 en wij voorspellen dat videomarketing een echt blijvertje zal worden.

Videomarketing showreel

Doorheen de jaren hebben we al zeer veel mooie verhalen mogen vertellen voor onze klanten. Productvideo’s, aftermovies, webinars, captaties van live events, bedrijfsvideo’s,… De redenen waarom klanten een video willen zijn zeer verschillend. Elke reden heeft zijn eigen ideale vorm van videomarketing en met hun leuke avonturen hebben we nu een heuse JDI videomarketing showreel gemaakt. Ontdek hem hier en laat ons ook vooral weten hoe we jou kunnen helpen in je videomarketing strategie!

Nog meer impact nodig?

  • Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

    Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

  • Scoren met deze 10 vormen van videomarketing

    Video’s zelf zijn drempelverlagend, maar de drempel richting video content maken is voor vele toch een stapje te hoog. Geen nood. Wij inspireren je met 10 vormen van video marketing.