Opleiding

1 dag

Medewerkers

NL, FR, EN

Insights Discovery persoonlijke groei

Leer jezelf kennen en ga met die zelfkennis aan de slag om op een betere manier verbinding te maken met andere. Insights Discovery laat je toe om in een professionele context samen sneller, beter en duurzamer resultaat te behalen. De methodologie werd meer dan 20 jaar geleden uitgewerkt en gaat ervan uit dat mensen diepgewortelde sociale voorkeuren hebben. Insights Discovery toont de invloed van die voorkeuren op je leiderschapsstijl, op je omgang met anderen en je toegevoegde waarde voor een team.

JDI Summer Academy Employer Branding en talent marketing

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die zijn gedragsvoorkeuren wil leren kennen en die zo een betere samenwerking tot stand wil brengen op de werkvloer. Soms loop je met dezelfde collega altijd tegen dezelfde problemen aan. Via de Insights Discovery persoonlijke groei opleiding kom je te weten waarom. En hoe je die problemen in de toekomst beter aanpakt.

De opleiding in een notendop

Insights discovery is een handig kleurenmodel dat mensen meer inzicht geeft in hun gedrag en omgang met anderen.

 • Je voorkeurscommunicatiestijl

 • Omgang met andere communicatiestijlen
 • Afstemmen en verbinding maken
 • Energiegevers versus energievreters

JDI in een notendop

Programma

Deel 1

Online vragenlijst

De Insights Discovery persoonlijke groei opleiding start met een online vragenlijst om je gedragsvoorkeuren te analyseren. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk en gedetailleerd profiel, met aandacht voor persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Er staan ook suggesties in voor betere communicatie en beter leidinggeven.

Deel 2

Persoonlijk profiel

Na het invullen van de online survey overlopen onze Insights Discovery geaccrediteerde begeleiders de aandachtspunten en leren ze je je eigen profiel, en dat van collega’s, te begrijpen. Zo leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar zal je ook beter presteren in een zakelijke context.

Praktisch

Om deelnemers een neutrale locatie aan te bieden, weg van het kantoor, werken we samen met LofttoBe. Hun inspirerende ruimtes geven zuurstof aan elk teamevent.

Stel je vraag

We werken dit traject uit op maat van je noden, situatie en het aantal deelnemers.

Patrick, van Talent & Oorganisatie helpt je graag verder!

Nico Ivens JDI Summer Academy expert

Tijd om jouw Insights profiel te ontdekken?

Hiermee ga je akkoord dat JDI je gegevens verwerkt om je op de hoogte te houden rond je inschrijving.

 • Growth mindset voor teams

  Teams met een growth mindset vertonen meer volharding. Ook bij tegenslag! Ze leggen meer focus op het leerproces en dragen …

 • Employer branding en talent marketing

  De juiste profielen aantrekken voor je organisatie is niet altijd even makkelijk. Om de instroom van nieuw talent naar je vacatures te …

 • Masterplan OGSM

  Een organisatie waar medewerkers hun schouders mee zetten onder de missie van de organisatie zal altijd betere resultaten boeken. Daarom is het noodzakelijk om, …